ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δύο οι λύσεις του Φερέιρα

10:13 15/5/2012 - Πηγή: 24wro
Ή Παναθηναϊκός ή… τέλος είναι οι λύσεις που έχει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για το μέλλον της...
καριέρας του. Συγκεκριμένα μέσα στις επόμενες μέρες ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να δεχθεί την τελική πρόταση από τον Παναθηναϊκό και από κει και πέρα θα αποφασίσει για τις κινήσεις του.

Το Σάββατο στην Παιανία βρέθηκαν οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γόντικας και είχαν
μια πρώτη επαφή με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και του εξέφρασαν την επιθυμία τους να ανανεώσουν την συνεργασία τους για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα.

Μάλιστα ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» αναμένεται την ερχόμενη Πέμπτη και μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για τα play off, να καλέσει τον Πορτογάλο τεχνικό στα γραφεία της ΠΑΕ. Σκοπός της συνάντησης θα είναι ο απολογισμός της χρονιάς αλλά και η συνέχιση ή όχι της συνεργασίας του.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φέρεται να επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα, όμως δέχεται πιέσεις από την οικογένειά του ώστε να σταματήσει την προπονητική του καριέρα και να αφοσιωθεί στον… εαυτό. Συγκεκριμένα τον τελευταίο καιρό ο έμπειρος προπονητής έχει ταλαιπωρηθεί από προβλήματα υγείας(πνευμονία) και η σύζυγος του προσπαθεί να τον πείσει να σταματήσει την καριέρα του.

Ωστόσο οι πιθανότητες παραμονής του αυτή την στιγμή είναι 50%-50% αφού το πάθος του 66χρονου για τον Παναθηναϊκό είναι τέτοιο που τον βάζουν σε σκέψεις ακόμα και να στενοχωρήσει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα