ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χάνει την σεζόν ο Λέτο!

09:57 6/3/2012 - Πηγή: 24wro
Κάθε μέρα και πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα στον Παναθηναϊκό σχετικά με τον τραυματισμό...
του Σεμπάστιαν Λέτο αφού ανοικτό είναι το ενδεχόμενο ο Αργεντινός να χάσει ακόμα και ολόκληρη την σεζόν. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay» ο νεαρός επιθετικός του «τριφυλλιού» αντιμετωπίζει πολύ πιο σοβαρό πρόβλημα από αυτό που είχε βγει προς τα έξω τις τελευταίες μέρες.

To γόνατο του Λέτο μετά την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό μάζεψε υγρό όμως η κατάστασή του δεν καλυτέρευσε λόγω χονδροπάθειας με αποτέλεσμα να ζητήσει να εξεταστεί
από ειδικό γιατρό στην Ελλάδα. όμως επειδή και πάλι δεν βρέθηκε κάποια άκρη καθώς οι ενοχλήσεις παραμένουν, οΑργεντινός αναχώρησε την Δευτέρα, μαζί με τον γιατρό της ομάδας, Παναγιώτη Κουλουμέντα, για την Ιταλία ώστε να πάρει ακόμα μια ιατρική γνώμη.

Έτσι το ενδεχόμενο να προβεί σε χειρουργική επέμβαση ο Σεμπάστιαν Λέτο για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του είναι πολύ ορατό, κάτι που σημαίνει πως παράλληλα ο πρώτος σκόρερ της φετινήςSuper League θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και θα στερήσει τις πολύτιμες υπηρεσίες του από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα εν όψει της μάχης του πρωταθλήματος.

Όσο για τους λόγους που δεν είχε βγει κάτι προς τα… έξω σχετικά με την σοβαρότητα του τραυματισμού είναι δύο. Αρχικά επειδή το ιατρικό τιμ των «πρασίνων» πίστευε πως με τις κατάλληλες θεραπείας ο Λέτο θα ξεπερνούσε το πρόβλημα γλιτώνοντας το «κρεβάτι του πόνου» και δεύτερον γιατί θα έπεφτε η τιμή του στο… «ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο» εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα