Πάει να χάσει… τεράστια ευκαιρία ο Παναθηναϊκός!

15:42 6/4/2012 - Πηγή: 24wro
Σε περίπτωση που καταφέρει ο Παναθηναϊκός να εξασφαλίσει την αδειοδότηση της UEFA τότε θα ...
έχει τεράστια ευκαιρία να βρεθεί στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός αυτό το διάστημα δεν μπορεί
να μιλάει για την συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο εφόσον γίνει ένα μικρό θαύμα και βρεθεί λύση τότε θα έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία για να συμμετάσχει στο επόμενο Champions League.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει αρχικά να αγωνιστεί στα play off της Super League και να εξασφαλίσει την πρώτη θέση και εν συνεχεία να πάρει το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Εφόσον τα καταφέρει τότε το «τριφύλλι» θα αγωνιστεί σε δύο προκριματικούς γύρους, όμως θα είναι σε θέση ισχύος.
Δηλαδή ο Παναθηναϊκός τόσο στον τρίτο προκριματικό γύρο, όσο και στην φάση των play off θα μπει στην κληρωτίδα από θέση ισχυρών αφού από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν μόνο οι Άρσεναλ ή Τότεναμ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σαχτάρ Ντόνετσκ και μια εκ των Πόρτο, Μπενφίκα ή Μπράγκα είναι πάνω από αυτόν.
Βέβαια θα πρέπει να το περσινό πάθημα στον Παναθηναϊκό να γίνει μάθημα αφού την περσινή σεζόν αποκλείστηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League όντας στους ισχυρούς από την Οντένσε.

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα