Πάμπλο Γκαρσία VS Ντιόγκο... reloaded

09:57 30/1/2012 - Πηγή: 24wro
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στις 5 Φεβρουαρίου στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής...
ωστόσο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε άλλο… τομέα. Αυτό, επειδή στο γήπεδο της Τούμπας, θα συναντηθούν και πάλι δύο «άσπονδοι» φίλοι. Ο λόγος για τους Λουίς Ντιόγκο και Πάμπλο Γκαρσία, οι οποίοι πριν δυο χρόνια είχαν απασχολήσει όλη την Ελλάδα με την κόντρα τους.

Συγκεκριμένα, πριν
από μερικά χρόνια, στις… πρώτες επαφές που είχαν οι δύο παίκτες με το κοινό των δύο ομάδων, Πάμπλο Γκαρσία και Ντιόγκο συναντήθηκαν στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ… Ο αγώνας έδειχνε πως οι παίκτες και των δύο ομάδων είχαν αρκετά νεύρα, ωστόσο ο Ουρουγουανός ήταν κάτι παραπάνω από νευρικός, με τα μαρκαρίσματά του να είναι περισσότερο δυνατά από όσο έπρεπε.

Έτσι λοιπόν, δεν άργησε ο πόλεμος… Σύμφωνα με τον Γκαρσία, μετά από ένα μαρκάρισμά του στον Ντιόγκο, ο Βραζιλιάνος τον χτύπησε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να του σπάσει μερικά δόντια. Εκεί, ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης εξοργίστηκε, κάτι που τον οδήγησε μερικές φάσεις αργότερα στο να γρονθοκοπήσει τον Ντιόγκο. Ο Κάκος εκεί δεν… αντέδρασε ιδιαίτερα (ήταν ο διαιτητής του αγώνα), ωστόσο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ο Γκαρσία αποβλήθηκε καθώς… κόντεψε να διαλύσει το πόδι του Μπελούτσι σε επόμενη φάση.

Από εκείνο το σημείο και μετά, οι δύο παίκτες έχουν… πόλεμο, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως στην επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, ο Πάμπλο Γκαρσία έγινε λαϊκός ήρωας για τους φίλους του «δικεφάλου», με τη συνέχεια να είναι γνωστή σε… όλους.

Sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα