Όταν πέθανε το μωρό μου έχασα τη φωνή μου για ένα μήνα!

21:23 9/2/2013 - Πηγή: 24wro
Για την ανατριχιαστική εμπειρία που κανείς δεν εύχεται για κανέναν να ζήσει μίλησε η...
γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα Νίκη Μερκούρη στην Τατιάνα Στεφανίδου. Η ίδια πριν από αρκετά χρόνια βίωσε κάτι ανατριχιαστικό. Αντίκρισε το νεογέννητο παιδί της νεκρό μέσα στην κούνια του.

Η μαγείρισσα ανάλυσε τις τραγικές στιγμές που έζησε όταν μπήκε στο δωμάτιο και είδε το μόλις δύο μηνών μωρό της μελανιασμένο. Το παιδί ενώ είχε παλινδρόμηση, οι γιατροί
της συνέστησαν να το πάρει σπίτι μετά από μερικές μέρες.

«Όλα ήταν καλά στην αρχή. Εκείνο το βράδυ έβαλα το μωρό μου να κοιμηθεί και πήγα για πρώτη φορά στο κρεβάτι μου να κοιμηθώ. Στις 7 το πρωί, κάτι μέσα μου με ξύπνησε. Είπα στον άντρα μου να πάει εκείνος να δει αν το παιδί είναι καλά. Πήγε, και άκουσα ένα ουρλιαχτό. Το παιδί μου ήταν μαύρο και παγωμένο. Δεν υπήρχε πρόσωπο! Σοκαρίστηκα, έχασα τις αισθήσεις μου. Θυμάμαι μόνο να μου κάνουν ηρεμιστικές ενέσεις. […] Η φωνή μου δεν έβγαινε. Υπήρχε ένα κενό μέσα μου», αναφέρει ανατριχιάζοντας όσους το άκουσαν.

Η Νίκη Μερκούρη μίλησε και για τα προβλήματα που είχαν στη σχέση τους με τον πρώην σύζυγό της τόσο πριν όσο και μετά από αυτό το παιδί. «Δεν καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα με τον τότε σύζυγό μου», παραδέχτηκε. «Με τη βοήθεια όμως του δεύτερου συζύγου μου, κατάφερα να αποβάλλω την εικόνα. Όχι να την ξεχάσω, απλώς να την αποβάλλω. Πλέον έχω τρία παιδιά και νιώθω ξανά ευτυχισμένη!»

faysbook.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα