Οργανώστε τα ντουλάπια σας

19:32 15/3/2012 - Πηγή: 24wro
Πόσες φορές χάνετε το χρόνο σας ψάχνοντας κάτι; Και πόσες φορές εύχεστε να είχατε περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους; Ένας είναι ο τρόπος! Να οργανωθείτε! Σας δείχνουμε το πώς…

Πριν ξεκινήσετε, έχετε τα παρακάτω σημεία υπόψη: 1. Είναι το σωστό μέρος; Πριν οργανώσετε τη ντουλάπα στο χολ για παράδειγμα, σκεφτείτε μήπως ορισμένα αντικείμενα θα έπρεπε να τοποθετηθούν αλλού! 2. Μία ντουλάπα τη φορά. Ξεκινήστε από τη ντουλάπα που χρησιμοποιείτε περισσότερο 3. Δώστε του χρόνο. Μπορεί να σας πάρει από 3 έως 6 ώρες. Μην κάνετε πάνω από δύο κάθε Σαββατοκύριακο γιατί μπορεί να κουραστείτε και να
μην κάνετε σωστή δουλειά.

ΤΟ ΠΛΑΝΟ Ανά είδος! βγάλτε ΤΑ ΠΑΝΤΑ από τη ντουλάπα και ξεχωρίστε τα σε κατηγορίες. Μπορεί να εκπλαγείτε με το πόσες λευκές μακό μπλούζες έχετε ή με πόσα σφουγγάρια καθαρισμού βρήκατε στη ντουλάπα (αναλόγως πάλι για τι χρήση έχει η ντουλάπα)

Στα σκουπίδια! Κρατήστε μόνο ό,τι χρησιμοποιείτε και ό,τι αγαπάτε. Πετάξτε ή χαρίστε σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη και κερδίστε χώρο στη ντουλάπα, και χρόνο προσπαθώντας να διαλέξετε τι σας ταιριάζει καλύτερα!

Τακτοποιήστε! Δημιουργήστε έναν ειδικό χώρο, ή συρτάρι ή ράφι για την κάθε κατηγορία ρούχων ή αντικειμένων. Μην ξεχνάτε όμως το πιο σημαντικό: ό,τι δεν φαίνεται, είναι σα να μην υπάρχει. Οπότε το να τοποθετήσετε κάποια πράγματα στο βάθος της ντουλάπας ή στο πατάρι, είναι σα να μην υπάρχουν!

Διαχωρίστε Πολλά καταστήματα έχουν ειδικά κουτιά ή θήκες σε διάφορα χρώματα και σχήματα που θα σας διευκολύνουν να ταξινομήσετε με στιλ και άνεση τα αντικείμενα που δημιουργούν το χάος!

Πάρτε μία βαθιά ανάσα, μία μεγάλη μαύρη σακούλα, φορέστε άνετα ρούχα, καλή διάθεση, βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και ξεκινήστε!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα