ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το χειμώνα θα φέρει Μπελούτσι…

17:35 8/9/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Μαρινάκης ήδη το ξεκαθάρισε στους πιο στενούς των συνεργατών του: ...
τα λεφτά που πήρε ο Ολυμπιακός από την πώληση του Ριέρα στη Γαλατασαράϊ, στο «και πέντε», θα πάνε το χειμώνα για μεγάλη μεταγραφή.

Απλά, έθεσε μία προϋπόθεση: να είναι η ομάδα μέσα στον στόχο της Ευρώπης τον Δεκέμβρη. Έστω μέσω του Γιουρόπα Λιγκ. Ας μην έχει προκριθεί, δηλαδή, στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά να τερματίσει τρίτος στον όμιλό του και να
συνεχίσει και το 2012 σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Εάν είναι μέσα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, ο Μαρινάκης είπε ευθέως ότι θα επενδύσει τα λεφτά των Τούρκων σε μία σημαντική μεταγραφή-μακάρι να είναι ο Βιεϊρίνια θα πρόσθετα εγώ, όμως όταν έχεις να ρίξεις λεφτά στο τραπέζι, παίκτες βρίσκεις.

Ποιος ξέρει, ίσως να επαναληφθεί η ιστορία. Κατ' αναλογία, βέβαια, γιατί τα οικονομικά μεγέθη είναι διαφορετικά. Όμως, το καλοκαίρι του 2007 ο Κόκκαλης δεν είχε πουλήσει τον Καστίγιο; Ε, έξι μήνες αργότερα, τα είχε σκάσει και είχε φέρει τον Μπελούτσι…Και το είχε κάνει, και επειδή ο Ολυμπιακός είχε αποκλείσει Βέρντερ και Λάτσιο και συνέχιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωραία δεν θα ήταν να είχαμε ριπλέϊ, τέσσερα χρόνια μετά;…

Παρεμπιπτόντως, καλή η κίνηση της μεταγραφής του Μάντζιου στον ΟΦΗ-και για τις δύο πλευρές. Ο ΟΦΗ δεν είχε σέντερ φορ κι ο Μάντζιος έπρεπε να παίξει πάλι σε μία ομάδα, για να δείξει ότι είναι ζωντανός. Εάν προπονηθεί καλά και παίξει σοβαρά, μπορεί του χρόνου να πάει για μεγάλη ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα