ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πληρώνει πάντα το κακό ξεκίνημα

12:21 2/11/2011 - Πηγή: 24wro
Να κρατήσουμε στο πρώτο εικοσάλεπτο...
Αυτό δεν ακούμε πάντα από παίκτες και προπονητές πριν τους αγώνες και τους ευρωπαϊκούς;
Αυτά δεν είπαν Βαλβέρδε και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πριν την αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ; Από το ένα αυτί μπήκαν, από το άλλο βγήκαν. Για μια ακόμη εκτός έδρας αναμέτρηση οι "ερυθρόλευκοι" πληρώνουν το κακό τους ξεκίνημα.

Με τον Ισπανό στον πάγκο, εκείνη την πρώτη του φορά, στην Κύπρο
με την Ανόρθωση, ξεκινά το ματς και στο 5' χάνει 1-0 από αυτογκόλ του Τοροσίδη και στο 19' ο Σόσιν κάνει το 2-0 (τελικό 3-0 στο φινάλε με Λαμπάν οι Κύπριοι που πήραν σκορ πρόκρισης για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ).

Στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, ο Ολυμπιακός χάνει τσάμπα 1-0 από τη Γαλατά με γκολ του Κιουέλ στο 25'.
(Χωρίς Βαλβέρδε) Πάει στη ρεβάνς των "16" το 2009-2010 με τη Μπορντό και στο 5' χάνει 1-0 από γκολ του Γκουρκίφ (τελικό 2-1 με γκολ στο φινάλε).

Φέτος, πάει στην Αγγλία και στο 20' είναι πάλι πίσω με 2-0 από την Αρσεναλ! Στο 8' ο Τσάμπερλεν και στο εικοσάλεπτο ο Αντρέ Σάντος παραβίασαν την εστία του Κοστάνσο.

Τώρα ήταν ο Γκροσκρόιτς που άνοιξε (κι έκλεισε) το σκορ στο 8' με γκολ που κόστισε την ήττα (μια ακόμη) για τον Ολυμπιακό.
Με τέτοιο μπάσιμο στον αγώνα καταλήγεις να τρέχεις και να μη φτάνεις...

Επίσης:

Tι κοινό έχουν τα τρία από τα τέσσερα φετινά παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ; Εχουν γκολ στο 8ο λεπτό! Στο Λονδίνο, η Αρσεναλ άνοιξε το σκορ στο 8' με τον Τσάμπερλεν. Στο Φάληρο, ο Χολέμπας έκανε το 1-0 με τη Ντόρτμουντ στο ίδιο λεπτό (7 προς 8 για την ακρίβεια) και τώρα στη Γερμανία ο Γκροσκρόιτς λύγισε τον Μέγκιερι στο 8'!


Keywords
Τυχαία Θέματα