ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μαρκάνο και με ΠΑΟΚ λόγω... ίωσης!

23:00 30/9/2011 - Πηγή: 24wro
Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον...
ΠΑΟΚ, καθώς ο Έλληνας αμυντικός ταλαιπωρείται από ίωση και για αυτό δεν προπονήθηκε την Παρασκευή. Έτσι λοιπόν, ο Μαρκάνο είναι το φαβορί για να ξεκινήσει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού δίπλα στον Μέλμπεργκ.
Ο Παπαδόπουλος εκδήλωσε σήμερα συμπτώματα
καταβολής δυνάμεων, τα οποία προέρχονται από κρυολόγημα. Ο ποδοσφαιριστής πήγε στο Ρέντη εξετάστηκε από τον γιατρό, ο οποίος του έδωσε οδηγίες και του συνέστησε να επιστρέψει στο σπίτι του. Μετά από αυτή την εξέλιξη, φαντάζει πλέον πολύ δύσκολο να είναι έτοιμος σε δύο ημέρες.

Από εκεί και πέρα, στην σημερινή προπόνηση, με την οποία και ξεκίνησε η προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια ή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την Άρσεναλ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Ο Φετφατζίδης, του οποίου η κατάσταση έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση, ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος προθέρμανσης με την ομάδα και στη συνέχεια έκανε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και ο Μανιάτης που επίσης έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00 στο Ρέντη.
Keywords
Τυχαία Θέματα