ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η προσοχή στον ΟΦΗ

11:48 3/11/2012 - Πηγή: 24wro
Οι Πειραιώτες θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους...
Στα νικηφόρα αποτελέσματα, λίγες μέρες πριν από τον αγώνα με την Μονπελιέ, θέλει να επιστρέψει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΟΦΗ (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, όμως μετά την ισοπαλία με τον Άρη οι
παίκτες είναι υποχρεωμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να πραγματοποιήσουν μία καλή εμφάνιση και να… καθαρίσουν γρήγορα το παιχνίδι απέναντι στους Κρητικούς. Από την πλευρά του, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ γνωρίζει τις δυνατότητες της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου και δεν θέλει να δει την εμφάνιση ανάλογη με εκείνη που πραγματοποίησαν οι πρωταθλητές Ελλάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Πορτογάλος τεχνικός λόγω της κρισιμότητας του αγώνα της Τρίτης και των προβλημάτων που υπάρχουν αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες που δεν είχαν τον αναμενόμενο χρόνο συμμετοχής.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κάρολ. Για τη θέση του δεξιού μπακ ο Ζαρντίμ σκέφτεται να ξεκουράσει τον Τοροσίδη, ο οποίος είχε τα ευχάριστα «τρεχάματα» για τη γέννηση της κόρης του. Αν συμβεί αυτό, τότε ένας εκ των Μανιάτη ή Ντιακιτέ θα αγωνιστεί στα δεξιά της άμυνας. Από εκεί και πέρα, στις υπόλοιπες θέσεις στα μετόπισθεν θα παίξουν οι Μανωλάς, Σιόβας και Χολέμπας.

Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ο Φέισα (ή ο Ντιακιτέ), ο οποίος δίπλα του θα έχει τους Μασάντο και Γκρέκο. Την τριπλέτα στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Αμπντούν, Βλαχοδήμος και Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Ζαραδούκας, Παπάζογλου, Φετφατζίδης, Πάντελιτς και Λυκογιάννης. Εκτός έμειναν οι Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Κοντρέρας, Τζεμπούρ και Μοντέστο.

Προϊστορία

Μόλις μία φορά έχει ηττηθεί ο Ολυμπιακός από τον ΟΦΗ μέσα στην έδρα του και άλλες τέσσερις το ματς έχει λήξει χωρίς νικητή. Στα υπόλοιπα 32 ματς που έχουν δώσει οι δύο ομάδες οι Πειραιώτες έχουν επικρατήσει απέναντι στους Κρητικούς.

Όσον αφορά την τελευταία αναμέτρησή τους φαληρικό γήπεδο, Ολυμπιακός και ΟΦΗ είχαν έρθει ισόπαλοι 2-2, αν και οι γηπεδούχοι είχαν βρεθεί να κερδίζουν με 2-0 με γκολ του Τζεμπούρ και τους Μιραλάς.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

29/10/11 Ολυμπιακός-Ο.Φ.Η. 2-2 (45' Τζεμπούρ, 62' Μιραλάς - 73' Μάντζιος, 77' Γεωργίου)
25/01/09 Ολυμπιακός-Ο.Φ.Η. 2-1 (7' Ντιόγο, 67' Γκαλέτι - 62' Σίμιτς)
23/09/07 Ολυμπιακός-Ο.Φ.Η. 6-2 (7' Σέζαρ, 20', 39' Λούα Λούα, 25', 43' Κοβάσεβιτς, 74' Τζόρτζεβιτς - 13' Σφακιανάκης, 88' αυτ. Τοροσίδης)
28/01/07 Ολυμπιακός-Ο.Φ.Η. 4-1 (31', 42', 90' πεν. Τζόρτζεβιτς, 59' Καστίγιο - 49' Ντρούλιτς)

sport-fm.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα