ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπορούσαμε την ισοπαλία με την Άρσεναλ

22:14 5/10/2012 - Πηγή: 24wro
Στους παίκτες του Ολυμπιακού μίλησε στην προπόνηση της Παρασκευής (05/10) ο Λεονάρντο Ζαρντίμ...
λέγοντάς τους πως άξιζαν κάτι καλύτερο από την ήττα στο «Emirates» κόντρα στην Άρσεναλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στην σημερινή προπόνηση στους ποδοσφαιριστές του, τόσο για το περασμένο παιχνίδι με την Άρσεναλ, όσο και για αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης που ακολουθεί...

«Παίξαμε καλά στον αγώνα με την Άρσεναλ, όλοι το παραδέχτηκαν, και σίγουρα μπορούσαμε
να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Μας άξιζε κάτι καλύτερο. Όμως, η πραγματικότητα είναι ότι παρά την προσπάθεια που κάναμε, χάσαμε, δεν πήραμε βαθμούς», είπε αρχικά ο Ζαρντίμ και συνέχισε:

«Μετά τον αγώνα με τον Αστέρα, θα έχουμε μπροστά μας δεκαπέντε ημέρες για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μονπελιέ. Θα δουλέψουμε πολύ έτσι ώστε να βελτιωθούμε, να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε στα ματς με την Μονπελιέ».

Επιπλεόν, ο νεαρός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» επεσήμανε πως η νίκη είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα με τον Αστέρα: «Προέχει το παιχνίδι με τον Αστέρα, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Πρέπει να εργαστούμε σκληρά, να ανεβάσουμε την απόδοσή μας, να προχωρήσουμε με νίκες και να είμαστε πιο μπροστά από τους άλλους».

«Φρεσκάρει» την ενδεκάδα ο Ζαρντίμ

Αρκετές αλλαγές ετοιμάζει ο προπονητής του Ολυμπιακού ενόψει Αστέρα Τρίπολης, όσον αφορά στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στους Αρκάδες.

Ο Τζεμπούρ φώναξε «παρών» και πλέον ο Ζαρντίμ καλείται να επιλέξει αν θα ξεκινήσει στην επίθεση με δύο φορ, αφού ο Κώστας Μήτρογλου είχε καλή απόδοση στο ματς με την Άρσεναλ.

Επιπλέον, ο Ιμπαγάσα αναμένεται να ξεκινήσει βασικός κόντρα στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη, κάτι που δεν έγινε με τους «κανονιέρηδες», ενώ και ο Μοντέστο είχε θέση βασικού στο τελευταίο δίτερμα. Τέλος, ο Σιόβας δοκιμάστηκε στο κέντρο της άμυνας και πάλι, όπως και ο Βασίλης Τοροσίδης στο δεξιό άκρο αυτής.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμάσια τους, με την τελευταία τους προπόνηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη το Σάββατο το πρωί (06/10, 10:30).

enimerwsi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα