Όλοι οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη

20:29 1/4/2012 - Πηγή: 24wro
Τα πρόσωπα που θα μπουν στα «πράσινα» ψηφοδέλτια τεσσάρων νομών...
Την Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ σε όλη την επικράτεια, μετά την ολοκλήρωση σήμερα της διαδικασίας κατάθεσης υποψηφιοτήτων. Η εφημερίδα Δημοκρατία,
πάντως, δημοσίευσε σήμερα τις σίγουρες υποψηφιότητες σε πολλούς νόμούς, μεταξύ των οποίων και αυτών της Κρήτης.

ΧΑΝΙΩΝ
Απροθυμία διαπιστώνεται για νέες υποψηφιότητες και στο νομό Χανίων. Σίγουρες θεωρούνται αυτές των νυν βουλευτών Σ. Βαλυράκη, Ε. Δαμιανάκη, Λ. Κουρουπάκη, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δοκιμάσει την τύχη του ο πρώην υπουργός Ν. Χριστοδουλάκης. Εξετάζονται επίσης δυο ακόμη ονόματα. Του Λ. Κουλιέρη και του Π. Σημαντηράκη από το χώρο της νεολαίας.
ΡΕΘΥΜΝΗΣ
Στο Ρέθυμνο προληπτικό βέτο φέρεται να έχει προβάλλει ο νυν βουλευτής και υφυπουργός Προστασίας Μανώλης Όθωνας στο ενδεχόμενο να επαληθευτεί το σενάριο της καθόδου του Μιχάλη Νεονάκη. Ο τελευταίος πάντως έλεγε τις προηγούμενες ημέρες ότι δεν ενδιαφέρεται να κατέβει. Αν δεν είναι υποψήφιος ο Μ. Νεονάκης θα είναι και πάλι υποψήφιος ο γιατρός Η. Λαμπίρης, ενώ ο πρώην πολιτευτής Ι. Δραμουντάνης κινείται προς την Κοινωνική Συμφωνία, καθώς είναι κουμπάρος με τον Χ. Καστανίδη.
ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Στο νομό Λασηθίου τον πρώτο λόγο έχει ο νυν Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος και θα έχει και τον πρώτο λόγο για την συμπλήρωση του ψηφοδελτίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να δοκιμάσει εκ νέου την τύχη του ο Γ. Κουνενός, ενώ αναζητείται και ένα ακόμη πρόσωπο από τον χώρο της αυτοδιοίκησης.
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Χωρίς αποτέλεσμα ήταν η βολιδοσκόπηση που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στον δήμαρχο Ηρακλείου Γ. Κουράκη προκειμένου να είναι υποψήφιος στις εκλογές. Ο νυν βουλευτής Μ. Στρατάκης σκέφτεται σοβαρά να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, ενώ την επανένταξη του στην Κ.Ο αναμένει ο Β. Κεγκέρογλου. Υποψήφιοι θα είναι οι νυν βουλευτές Φ. Παρασύρης και Μ. Σκραφνάκη, ενώ αξιολογούνται οι περιπτώσεις της Δ. Συγγελάκη, Γ. Αεράκη, Ν. Γυαλιτάκη, Α. Βγότζα και της Β. Σχοιναράκη.

parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα