Όλη η αλήθεια για τον Κ. Μιραλάς!

00:57 10/9/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Κέβιν Μιραλάς φαίνεται πως δεν διατηρεί, πλέον, τις καλύτερες σχέσεις με τον Ολυμπιακό...
καθώς αποκαλύπτεται πως έκλαιγε και παρακαλούσε να φύγει από τον Πειραιά.

Φαίνεται ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει χάσμα μεταξύ του Ολυμπιακού
και του Βέλγου επιθετικού που συνεχίζει την καριέρα του στην Έβερτον. Ο διεθνής επιθετικός σε συνέντευξη του τόνισε πως δεν ήθελε να φύγει από τον Πειραιά και το έκανε με βαριά καρδιά, αλλά από το ερυθρόλευκους αναφέρεται πως η αλήθεια είναι πως έκλαιγε και παρακαλούσε για να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Θέλω να πω σε όσους δεν έχουν καταλάβει γιατί έφυγα και σε όσους άκουσαν κάποιες ανοησίες που ειπώθηκαν για μένα τα εξής. Πρόκειται για πράγματα που μπορούν να τα επιβεβαιώσουν όσοι άνθρωποι με γνωρίζουν τόσο έξω, όσο και μέσα στον σύλλογο. Η πρώτη μου επιλογή ήταν να παραμείνω στον Ολυμπιακό. Ένα νέο συμβόλαιο ήθελα. Το γεγονός ότι δεν είχα μια ξεκάθαρη απάντηση ούτε αρνητική, ούτε θετική πάνω σε αυτό, σε συνδυασμό με την πολύ καλή πρόταση της Έβερτον, με οδήγησαν στην απόφαση που την πήρα με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, να πάω να παίξω στην Αγγλία στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Εξακολουθεί πάντως για μένα να είναι μία πολύ δύσκολη απόφαση το ότι έφυγα από τον Ολυμπιακό», ήταν τα λεγόμενα του Μιραλάς που δεν ακούστηκαν καλά στα αυτιά των «ερυθρόλευκων».

Από το λιμάνι αναφέρουν πως ο Κέβιν Μιραλάς όταν έμαθε για την πρόταση της Εβερτον στις 14 Αυγούστου πήγε με δική του πρωτοβουλία στα γραφεία της ΠΑΕ για να μιλήσει απευθείας με τον κύριο Βρέντζο και τηλεφωνικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να τους πείσει να αποδεχτούν την πρόταση της αγγλικής ομάδας.

Κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων του Ολυμπιακού με την Εβερτον, ο εκπρόσωπος των πρωταθλητών Ελλάδας αποχώρησε λόγω των απαιτήσεων του συλλόγου του Λίβερπουλ και τότε ο Μιραλάς έκλαιγε και παρακαλούσε να μην χαλάσει η μεταγραφή καθώς ήταν όνειρο του η Πρέμιερ Λιγκ.

Κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποκαλύπτουν πως αυτό τους συγκίνησε και ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Βέλγου. Αν πάντως, ο Μιραλάς δεν είχε πάρει μεταγραφή θα απαιτούσε ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό, ζητώντας δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

trelokouneli.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα