Όλη η αλήθεια για την Τζένιφερ Άνιστον

17:20 22/9/2013 - Πηγή: 24wro
Όλα ξεκίνησαν από το Us magazine πριν από μερικές μέρες και άρθρα με βαρύγδουπους τίτλους «Το μεγάλο μυστικό της Jen» και....

«Μετά από προσπάθειες ετών...
επιτέλους θα γίνει μαμά στα 44» κέρδισαν, ως συνήθως, τις εντυπώσεις προκαλώντας σούσουρο.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, όταν η Jennifer άλλαξε ξαφνικά το φόρεμα με το οποίο ήταν προγραμματισμένο να κάνει εμφάνιση στην πρεμιέρα της
ταινίας της Life of Crime και τελικά έβαλε ένα ντραπέ Vivienne Westwood, προκειμένου να κρύψει την κοιλιά της, όπως ισχυρίστηκε ο δημοσιογράφος του περιοδικού. Επιπρόσθετα, φήμες ήθελαν τον στυλίστα της να αλλάζει όλη της γκαρνταρόμπα της την τελευταία στιγμή λόγω της εγκυμοσύνης.

Ο εκπρόσωπος της έσπευσε να δηλώσει ότι η Jennifer δεν είναι έγκυος και ότι η ιστορία είναι απλά ένα επινόημα και τίποτα άλλο.
Η πρωταγωνίστρια της ταινίας We are the Millers και αγαπημένη του Justin Theroux ξέρει να κρατάει την ψυχραιμία της και να χειρίζεται τις ψευδείς πληροφορίες που κυκλοφορούν και την αφορούν. Αυτή τη φορά ήταν έξαλλη. «Πραγματικά το έχουν εξαντλήσει αυτό το θέμα, τις ερωτήσεις, τις υποψίες, τα πάντα. Γιατί δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να τους ανακοινώσουμε εμείς οι ίδιοι κάτι με μεγάλη χαρά; Ποιος, αλήθεια, θέλει να παίζει αυτό το παιχνίδι, είτε έχει να κάνει με έναν υποτιθέμενο γάμο είτε με κάτι άλλο;».
Keywords
Τυχαία Θέματα