Οι σταθμοί της προεκλογικής περιοδείας των πολιτικών – Που πήγαν

16:28 6/5/2012 - Πηγή: 24wro
Ο χρόνος που δόθηκε φέτος στους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων ...να προετοιμάσουν τις περιοδείες τους ήταν ελάχιστος, αλλά παρόλα αυτά και μέσα στον ελάχιστο χρόνο που είχαν «όργωσαν» την Ελλάδα. Ο Πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς ξεκίνησε τον κύκλο ομιλιών του από την Σπάρτη, επόμενους σταθμούς την Θήβα, τις Σέρρες, την Λάρισα,
το Ηράκλειο, την Πάτρα, την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα και τέλος την Αλεξανδρούπολη. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος άρχισε την προεκλογική του δραστηριότητα από την Αθήνα, με ομιλία σε συγκέντρωση στο κλειστό γήπεδο του Μίλωνα. Στη συνέχεια πήγε στο Ηράκλειο, στο Ρέθυμνο, στα Χανιά και αργότερα στην Κοζάνη, στα Γιάννενα, στην Πάτρα, στην Θεσσαλονίκη και τέλος στην Αθήνα στο Σύνταγμα.
Ο επικεφαλής του Συνδυασμού ΣΥΡΙΖΑ – ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, Αλέξης Τσίπρας, πραγματοποίησε περιοδεία σε Αίγιο, Πάτρα, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο. Αγ. Νικόλαο, Ρόδος, Ιωάννινα, Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Αθήνα. Η Γ.Γ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα πήγε σε ολόκληρη την Αν. Μακεδονία, στην Θράκη και σε πολλούς Δήμους της Αττικής. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένος όργωσε την Στερεά Ελλάδα, την Κρήτη, την Β. Ελλάδα, την Θράκη, τις Κυκλάδες, την Πελοπόννησο και την Δυτ. Ελλάδα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς με την σειρά του, ξεκίνησε την περιοδεία του από την Χίο στη συνέχεια πήγε στον Έβρο, στην Δυτική Ελλάδα, στην Κρήτη, στην Πιερία, στην Πέλλα, στην Θεσσαλία, στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης «όργωσε» την Πελοπόννησο, την Στερεά Ελλάδα, την Θεσσαλία, την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα και η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Θράκη, στην Β. Ελλάδα, στην Ήπειρο, στην Κρήτη και στη Αθήνα, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τη υγεία της μητέρας της, που την ανάγκασαν να περιορίσει το πρόγραμμά της. Αντίστοιχα η Λ. Κατσέλη και ο Χ. Καστανίδης ξεκίνησαν από Κρήτη και στην συνέχεια «εφόρμησαν» στην Περιφέρεια και στα μεγάλα αστικά κέντρα. «Μπαστούνια» τα βρήκε ο Γ.Γ της Χρυσής Αυγής που αναγκάστηκε να ακυρώσει ορισμένους σταθμούς στην περιοδεία του στην Περιφέρεια, όπου δεν έγινε δεκτός από τις τοπικές κοινωνίες, «σφιχτό» πρόγραμμα είχαν και οι Οικολόγοι με άφθονες περιοδείες, ενώ αρκετά «κυκλοφόρησαν» και οι εκπρόσωποι των μικρότερων κομμάτων.

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα