Οι σταρ του Χόλυγουντ που μας ξέχασαν αυτή τη χρονιά

17:56 13/7/2011 - Πηγή: 24wro
Όταν βλέπεις μια ωραία γκόμενα να πρωταγωνιστεί σε κάποια ταινία ή τηλεοπτική σειρά…
το επόμενο είναι να περιμένεις να την δεις και τον επόμενο χρόνο στην οθόνη σου. Στο Χόλυγουντ όμως μάλλον μας δουλεύουν γιατί αυτά τα κορίτσια έμεινα σχεδόν άσφαιρα μέσα στο 2011.




Κινητοποιηθείτε χωριανοί! Χάθηκαν τα κορίτσια. Όχι ότι θα βάλουμε και τα κλάμματα δηλαδή αλλά είναι κρίμα κι άδικο να μας πλασάρει η βιομηχανία του Χόλυγουντ ωραία κορίτσια και μετά να τα εξαφανίζει. Δεν λέμε, να βγούνε και νέα
πρόσωπα στην επιφάνει αλλά μερικές επιλογές είναι υπερβολικά άστοχες.


Είναι δυνατόν να τρώμε όλη τη χρονιά στη μάπα την Miley Cyrus και την Blake Lively και να έχετε αφήσει στα αζήτητα το πάλε ποτέ rich girl next door Mischa Barton; Αξίζει το κορμί της Megan Fox να μένει επί έναν χρόνο εκτός μεγάλης οθόνης; Απαράδεκτα πράγματα.


Το MEN 24 βγαίνει στους δρόμους με αφίσες στα χέρια και αναζητά τις 6 εκείνες σταρλέτες του Χόλυγουντ που το 2011 δεν πρόσθεσαν τίποτα (αξιοπρόσεκτο τουλάχιστον) στο βιογραφικό τους.


Megan Fox


Είναι βέβαιο ότι δεν θεωρείς ότι ανήκει σε αυτή τη λίστα. Κι όμως. Η Fox δεν έπαιξε ούτε σε μία ταινία η οποία να έκανε πρεμιέρα μέσα στο 2011. Κι ακόμα κι αν για το 2012 ετοιμάζει 3 ταινίες, οι σκηνές από το Transformers, το How to Lose Friends and Alienate People και το Jennifer's body έχουν σβηστεί ήδη από την μνήμη μας. Γι' αυτό σας παρακαλούμε πολύ κύριοι παραγωγοί του Χόλυγουντ. Δώστε στο κορίτσι άλλη μία ευκαιρία. Εκτός κι αν είναι να κάνει άλλο ένα ημίγυμνο εξώφυλλο για το GQ.






Kate Bosworth


Αυτό το κορίτσι δεν έχει καταφέρει να στεριώσει. Με την εμφάνισή της στο Blue Crush το 2002 σε έκανε να θες να τρέξεις να μάθεις surf για να πάτε μαζί μια βόλτα. Με το 21 μερικά χρόνια αργότερα απέδειξε ότι μπορεί να είναι η ιδανική γυναίκα-σύντροφος για έναν επαγγελματία τζογαδόρο. Χωρίς να έχει το πιο sexy κορμί του κόσμου, είναι μια ηθοποιός που σε κάνει να την ερωτευτείς από την πρώτη σεκάνς. Στο Wonderland μας έδειξε και κάτι παραπάνω...






Elisha Cuthbert


Η απενοχοποίηση του ματάκια. Η σκηνή του στριπτίζ που παρακολουθεί ο γείτονας της Elisha στο Girl Next Door, στοιχειώνει εδώ και αρκετά χρόνια τις ανδρικές φαντασιώσεις. Είναι η περίπτωση της γυναίκας που ένα έργο ήταν αρκετό για να μπει στις καρδιές μας. Βοήθησε βέβαια αρκετά και αυτή μιας και στη συγκεκριμένη ταινία είχε αρκετά sexy σκηνές, υποδυόμενη την πορνοστάρ.






Hayden Panettiere


Μπορεί και να μην την ξέρεις. Αλλά αν είχες δει έστω και ένα επεισόδιο του Heroes, θα ήσουν ήδη κολλημένος μαζί της. Από κει και πέρα έχει παίξει μόνο σε νεανικές ταινίες και παιδικά έργα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την γουστάρουμε. Στην ταινία I love you Beth Cooper υπηρέτησε το στόρι της ομορφότε
Keywords
Τυχαία Θέματα