Οι αιτίες του διαζυγίου της Μαγγίρα

23:36 22/5/2011 - Πηγή: 24wro
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι χωρίζει η Ματθίλδη Μαγγίρα...
μετά από 8 χρόνια γάμου. Η αποκάλυψη που έγινε μέσα από την εκπομπή "Πρωινή Μελέτη" τάραξε τα νερά της showbiz αφού τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της δεν είχαν δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα.

Κάποιοι όμως γνώριζαν ότι το ζευγάρι το 2007 είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα στη σχέση του, πρόβλημα που πριν από 2 χρόνια τους έφερε σε διάσταση. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος γι' αυτό και ενώ ήταν μόλις 2,5 μήνες μαζί, αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά
του γάμου. Η κοινή τους ζωή ξεκίνησε, η Ματθίλδη είχε όλο και περισσότερες επαγγελματικές ασχολίες στην Ελλάδα, ενώ ο Άλεξ λόγω των δικών του υποχρεώσεων στη μουσική έπρεπε να ζει στη Νέα Υόρκη και ίσως έτσι να ξεκίνησαν τα προβλήματα στο γάμο τους.

Στην εκπομπή "Πρωινή Μελέτη" μίλησε ο Ρίχαρντ, ο καβαλιέρος που είχε πέρυσι η ηθοποιός στο Dancing και υποστήριξε πως δεν του είχε αποκαλύψει κάτι για τα προβλήματα που μπορεί να είχε στον γάμο της και υποστήριξε πως είχε χαρεί πάρα πολύ όταν είχε έρθει ο Άλεξ να την δει στα γενέθλια της στο πλατό του Dancing.

Το 2007 πάντως φαίνεται πως ήταν η αρχή του τέλους της κοινής τους ζωής και παρά τις προσπάθειες που έκαναν τα προβλήματα ήταν πάνω από αυτούς. Η Ματθίλδη έκανε άιτηση διαζυγίου αλλά στη συνέχεια αποφάσισαν να δώσουν άλλη μία ευκαιρία στη σχέση τους. Κανείς δεν ξέρει τους λόγους που το ζευγάρι πήρε μια τέτοια απόφαση αν και πολλοί πιστεύουν πως σε αυτό ευθύνεται η απόσταση ανάμεσά τους. Σύμφωνα πάντως με την "Πρωινή Μελέτη" η απόφασή τους είναι οριστική και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τα ξαναβρούνε.
newpost
Keywords
Τυχαία Θέματα