Οι 6 γυναίκες-εφιάλτης για τον Ευ. Βενιζέλο

22:15 14/10/2011 - Πηγή: 24wro
6 βουλευτές γένους θηλυκού του κυβερνώντος κόμματος φέρεται σύμφωνα...
με δημοσίευμα της Espresso πως είναι το αγκάθι στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που θα φέρει ο υπουργός Οικονομικών την Πέμπτη στη Βουλή και η ψήφιση του οποίου θα κρίνει εν πολλοίς την εκταμίευση της 6ης δόσης.

Πρώτη στην καυτή λίστα των 6, βρίσκεται η Λούκα Κατσέλη που έχει δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο. Η κ. Κατσέλη έχει εκφράσει την έντονη αντίθεσή της
με τη διάταξη για τις συλλογικές συμβάσεις και κανείς στην κυβέρνηση δεν γνωρίζει αν θα βάλει τελικά νερό στο κρασί της.
Στην ίδια γραμμή κινείται και η βουλευτής Σοφία Γιαννακά που τάσσεται κατά των συλλογικών συμβάσεων, ενώ μιλώντας στο Ράδιο 9 τόνισε ότι αν δεν αποσυρθεί το επίμαχο άρθρο, δεν θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο.
Λάβρος κατά του πολυνομοσχεδίου είναι και η Βάσω Παπανδρέου που πρότεινε στο ΠΑΣΟΚ πριν προχωρήσει με αυτό, να καταργήσει τους 77 οργανισμούς που ίδρυσε τα τελευταία 2 χρόνια. Στη λίστα με τους "αμφιβόλους" συμπεριλαμβάνεται και η Μιλένα Αποστολάκη χαρακτηρίζοντας λάθος τη συνταγή που ακολουθεί η κυβέρνηση, ενώ τέλος, η Κατερίνα Μπατζέλη δήλωσε ότι διαπραγματεύεται μαζί με συναδέλφους της την τροποποίηση των άρθρων 37 και 31.
Οι πονοκέφαλοι για τον Ευ. Βενιζέλο δεν είναι τελικά μόνο ευρωπαϊκοί, αλλά και ελληνικοί και μάλιστα γένους θηλυκού. Επί 6!


Keywords
Τυχαία Θέματα