Οι 3 κυρίες της Νέας Τάξης Πραγμάτων!

16:08 20/5/2012 - Πηγή: 24wro

Eντύπωση προκάλεσε το γεγονός... ότι τρείς κατά σειρά ισχυρές κυρίες επελέγησαν για υπουργοί εξωτερικών των ΗΠΑ, ως εκ τούτου σκεφθήκαμε να αναλύσουμε το γεγονός αυτό, για ενημέρωση των αναγνωστών μας.
Το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο διότι ως γνωστόν οι ΗΠΑ είναι τα θεμέλια και στυλοβάτες επάνω στα οποία εδράζεται και στηρίζεται η παγκόσμια διακυβέρνηση-Δικτατορία του πλανήτη, με προϊόντα τη Παγκοσμιοποίηση,
και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Ως εκ τούτου η παγκόσμια διακυβέρνηση δεν θα μπορούσε να βρεί καλλίτερες εκφραστές των συμφερόντων της από τις εν λόγω κυρίες.

Για το άρθρο αυτό στηριχθήκαμε στη θεωρία που λέει ότι η Ιστορία είναι αμείλικτη για τους ισχυρούς της Γης, διότι με τις αποφάσεις τους παίζουν με τη ζωή και τη τύχη εκατομμυρίων ανθρώπων, και κρατών.

Αυτές οι τρείς ισχυρές κυρίες είναι κατά σειρά,

1.- Madeleine Albright- επί προεδρίας Bill Clinton
2.- Condoleezza Rice- επί προεδρίας George BushJunior.
3.- Hillary Clinton - επί προεδρίας Barak Obama.

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Εξουσία και Κυριαρχία, με προέδρους τους κ.κ. Rothschild & David (Δαϊδ) Rockfeller, για να πετύχει στα σχέδιά της για παγκόσμια κυριαρχία, επέβαλλε στους τρείς αυτούς προέδρους των ΗΠΑ, οι οποίοι εξελέγησαν από τον Αμερικανικό Λαό, με νόμιμες

δημοκρατικές διαδικασίες, τις τρείς αυτές ισχυρές σκληρές κυρίες ως τις καταλληλότερες για ΥΠ.ΕΞ. αφού τυγχάνουν εκφραστές των συμφερόντων τους, και δημιουργούν νέο ολοκαύτωμα για τους Λαούς.

Είναι άραγε τυχαίο το γεγονός που τρείς συνεχόμενες κυρίες επελέγησαν για να διαχειρισθούν τα παγκόσμια προβλήματα για λογαριασμό της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων;;;;;

Η Παγκόσμια Δικτατορία στη προσπάθειά της να κατακτήσει τη παγκόσμια κυριαρχία, χρησιμοποιεί διεθνώς ανδρείκελα σαν τους Jeffrey-ΓΑΠ-(ΑμερικανοΕβραίος), Γκρούεφσκι (Σκοπίων), Τιμοσένκο(Ουκρανίας), Ισαακασβίλι (Εβραίος της Γεωργίας), Ρόντος, την ηγεσία της Ε.Ε. , την ηγεσία του ΟΗΕ, την ηγεσία του ΝΑΤΟ, και άλλες διεθνείς μαριονέτες, σαν καταλληλότερους για τη Ν.Τ.Π.

Εξέχουσα θέση στο διεθνές διπλωματικό στερέωμα έχουν και οι κάτωθι περιγραφόμενες κυρίες, που ενεργοποιούνται διεθνώς για τα συμφέροντα των Εξουσιαστών και κατακτητών της Οικουμένης, και όχι των ΗΠΑ όπως αφελώς πιστεύει ο απλός Αμερικανικός Λαός.

Όλοι οι ηγέτες των Κρατών, Bασιλείς, Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί και υπουργοί, λειτουργούν για τα συμφέροντα της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων. Για ενημέρωση των αναγνωστών μας συλλέξαμε τις κάτωθι πληροφορίες για μια εκάστη Σιωνιστική Κυρία, των οποίων τις πράξεις ας κρίνει ο αρμόδιος Αμερικανικός λαός, αλλά και η Ιστορία.

1.-MΑDELEINE ALBRIGHT-KORBEL:

Γεννήθηκε 15/05/37 στη Πράγα της τότε Τσεχοσλοβακίας.

Έχει δύο ιθαγένειες, Τσεχίας, και Αμερικής, και είναι Εβραϊκής καταγωγής. Επάγγελμα διπλωμάτης. Θρήσκευμα έχει την Εβραϊκή θρησκεία, και δηλώνει Επισκοπιανή Χριστιανή.(Για τα μάτια του Κόσμ
Keywords
Τυχαία Θέματα