Οι 100 πιο sexy γυναίκες της showbiz

02:25 6/5/2011 - Πηγή: 24wro

Είναι όλες τους σέξι, ωστόσο στον σκληρό ανταγωνισμό των celebrities φέτος κατάφερε να ...



επικρατήσει η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι! Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το ανδρικό περιοδικό «Μaxim» δημιούργησε τη λίστα με τις εκατό σαγηνευτικότερες γυναίκες του θεάματος.

Η πρωταγωνίστρια των «Transformers» ανακηρύχτηκε λοιπόν η πιο σέξι γυναίκα για το 2011, ενώ η περσινή κάτοχος του τίτλου Κέιτι Πέρι «έπεσε» στην τρίτη θέση. Τη δεύτερη θέση στη λίστα που θα δημοσιεύσει το περιοδικό στο τεύχος Ιουνίου κέρδισε η Ολίβια Μαν.

Τέταρτη στις προτιμήσεις των ανδρών έρχεται η Κάμερον Ντίαζ, μία από τις πιο αγαπημένες σταρ του Χόλιγουντ, μία θέση μπροστά από τη σαγηνευτική Μίλα Κούνις. Οσο για τη συμπρωταγωνίστριά της στον «Μαύρο κύκνο» Νάταλι Πόρτμαν, αυτή φιγουράρει στην όγδοη θέση. Από τη δεκάδα με τις πιο σέξι γυναίκες δεν θα μπορούσε να λείπει η Μπαρ Ραφαέλι που κέρδισε την έκτη θέση, ενώ μία θέση πιο κάτω βρίσκεται η Αν Χάθαγουεϊ.

Οι ηθοποιοί Κόμπι Σμάλντερς και Τζένιφερ Λόρενς κερδίζουν, τέλος, την ένατη και δέκατη θέση αντίστοιχα. Στη λίστα του «Maxim» φιγουράρει όμως και η... νύφη και δούκισσα του Κέμπριτζ! Η νιόπαντρη Κάθριν Μίντλετον βρίσκεται στην 26η θέση αφήνοντας πίσω της μερικές από τις γυναίκες με τις πιο καλλίγραμμες καμπύλες, όπως η Σοφία Βεργκάρα, η Μπρούκλιν Ντέκερ και η Νικόλ Σέρτζινγκερ.


H νέα σεξοβόμβα του Χόλιγουντ

Η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι δεν είναι αποκαλυπτική μόνον σε ό,τι αφορά το σώμα της, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να γίνει νέα σεξοβόμβα του Χόλιγουντ. Η αντικαταστάτρια της Μέγκαν Φοξ στην ταινία «Transformers» αναδεικνύει τα προσόντα της σε κάθε ευκαιρία αφού, όπως λέει, δεν έχει κανένα πρόβλημα με το γυμνό.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε μιλώντας στο περιοδικό «Vanity Fair», κάπως έτσι κατάφερε να πάρει τον ρόλο στην ταινία επιστημονικής φαντασίας. Εμφανίστηκε στην οντισιόν φορώντας τίποτα άλλο παρά μόνο ένα κομπινεζόν, ενώ είχε... ξεχάσει να βάλει εσώρουχα. Οπως υποστήριξε, το έκανε για να αποδείξει στους συντελεστές ότι δεν θα διστάσει να εμφανιστεί στην ταινία ακόμη και γυμνή, εφόσον της ζητηθεί.

Espresso
Keywords
Τυχαία Θέματα