Ο υδράργυρος στα ύψη!

17:45 18/7/2011 - Πηγή: 24wro
Air condition στο φουλ και πολλά υγρά...
είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι για τον καύσωνα που πλήττει αυτές τις ημέρες τη χώρα μας! Σήμερα, ο υδράργυρος αναμένεται να αγγίξει και τους 40 βαθμούς Κελσίου και οι περισσότεροι αναζητούν μικρές "νότες" δροσιάς σε κοντινές παραλίες! Υπομονή μέχρι την Πέμπτη όπου αναμένεται η θερμοκρασία να σημειώσει μικρή πτώση.
Αττική
Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα
το πρωί βόρειοι βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 38 και τοπικά 39 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στις ανατολικές Κυκλάδες πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη, τοπικά, έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο υδράργυρος σε άνοδο και αύριο, Τρίτη. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Ζέστη και την Τρίτη
Αίθριος προβλέπεται για αύριο ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 25 έως 39 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 38 και κατά τόπους 39 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Αίθριος. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 38 και κατά τόπους 39 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανα
Keywords
Τυχαία Θέματα