Ο Βενιζέλος διαψεύδει τον... εαυτό του και το non paper των συνεργατών για τον Παπαδήμο!

13:50 9/11/2011 - Πηγή: 24wro

Κύκλοι προσκείμμενοι στον κ. Βενιζέλο διέρρεαν το πρωί ότι η μοναδική επικοινωνία...
που είχε ο  κ. Λουκάς Παπαδήμος ήταν με τη Γενική Γραμματέα του Μεγάρου Μαξίμου, Ρεγγίνα Βάρτζελη. Οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν ότι ούτε ο κ. Παπανδρέου και πολύ περισσότερο ο κ. Βενιζέλος
δεν θέλουν τον κ. Παπαδήμο γιατί είναι αυτός ο οποίος είχε στήσει τα πλαστά και χαλκευμένα νούμερα επί εποχής Σημίτη.  

Παράλληλα από την πλευρά του Ευάγγελου Βενιζέλου εκτιμάται ότι έχει κάνει ζημιά στην Ελλάδα με την αρθρογραφία του αλλά και ότι μία τέτοια επιλογή θα αποτελούσε  αναφορά στη διαπλοκή και στο τραπεζικό σύστημα.

Σε σχετικό ερώτημα δημοσιογράφου γιατί διέρρεε αυτό το όνομα στενός συνεργάτης του κυρίου Βενιζέλου απάντησε ότι μόνος του ο τραπεζίτης διέρρεε αυτή την πληροφορία.

Στο μεταξύ, ο κύριος Βενιζέλος διαψεύδει τον εαυτό του αλλά και το non paper που μοίρασαν οι συνεργάτες του στους δημοσιογράφους με ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο ίδιος ανέλαβε καθήκοντα υπουργού Οικονομικών όχι επειδή ο ίδιος το επεδίωξε αλλά επειδή ήταν «πράξη εθνικού καθήκοντος» τονίζοντας ότι ο ίδιος είχε αντιπροτείνει για τη θέση του υπουργού Οικονομικών τον Λουκά Παπαδήμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής : 

«Επειδή παρακολουθώ μία δημοσιογραφική “φούσκα” των τελευταίων ημερών και ωρών να εξελίσσεται σε προκλητική διαστρέβλωση της πραγματικότητας και μέγιστη απρέπεια, θέλω να τονίσω τα εξής:

Είναι γνωστό ότι, όταν τον Ιούνιο πιεζόμουν να αναλάβω τα καθήκοντα του Υπουργού Οικονομικών, είχα αντιπροτείνει να αναλάβει ο κ. Λουκάς Παπαδήμος, που αρνήθηκε. Στη θέση του Υπουργού Οικονομικών δεν βρίσκομαι επειδή το επεδίωξα, αλλά ως πράξη εθνικού καθήκοντος».


Keywords
Τυχαία Θέματα