Ο Σπανούλης δεν χάνει τον τελικό

06:00 6/5/2011 - Πηγή: 24wro

Οι μέρες περνούν και ο Βασίλης Σπανούλης δεν επιστρέφει...



στις προπονήσεις, γεγονός που προκαλεί ανησυχία στους οπαδούς της ομάδας, αφού έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου.
Όμως είναι δεδομένο ότι ο Σπανούλης θα παίξει στον τελικό της 15ης Μαΐου, δεν υπάρχει περίπτωση να λείψει από αυτό το ματς. Ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνει πέντε ενέσεις πάλι, ακόμα κι αν δεν έχει προπονηθεί κανονικά εδώ και ένα μήνα.
Πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό
ο Σπανούλης ήταν τραυματίας, αλλά αυτό έμεινε κρυφό. Από τότε δεν έχει κάνει προπόνηση, αντίθετα αναλώνεται σε θεραπείες και ειδικό πρόγραμμα, για να ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς,
Τις επόμενες μέρες ο Σπανούλης θα αρχίσει να προπονείται με την ομάδα και σιγά-σιγά θα μπει σε ρυθμό. Με προσοχή φυσικά, για να μην πάθει μεγαλύτερη ζημιά και χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Βέβαια δεν είναι απλό να παίξει το μπάασκετ που μπορεί, αλλά μόνο και μόνο που θα είναι στο παρκέ, αλλάζει όλη την ψυχολογία. Και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Μην περιμένετε θαύματα πάντως. Το ζητούμενο είναι να βρίσκεται στη δωδεκάδα, να πατήσει παρκέ. Κι αυτό θα γίνει. Θα βοηθήσει όσο μπορεί στον τελικό και μετά θα φορτσάρει για τα πλέι οφ. Εκεί που θα είναι ο πραγματικός Σπανούλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα