Ο σημερινός Τύπος με μια ματιά

10:20 31/5/2012 - Πηγή: 24wro
Τα θέματα που κυριαρχούν σήμερα στον ελληνικό Τύπο είναι: οι προειδοποιήσεις από...
την Κομισιόν προς την Ελλάδα για εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, η προεκλογική αναμέτρηση των κομμάτων και οι δημοσκοπήσεις.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "«Κουτσοί», «τυφλοί», «κουφοί» θα περάσουν όλοι από επιτροπές!".

Η εφημερίδα γράφει ότι "κόβονται όλες οι αναπηρικές συντάξεις που εκδόθηκαν από τον Ιούλιο
του 2010 και μετά. Το ΙΚΑ κάλεσε χθες τις Υπηρεσίες του να προχωρήσουν «σε άμεση διακοπή της συνταξιοδότησης» και να στείλουν... κουτσούς, τυφλούς, κουφούς και χιλιάδες άλλους δικαιούχους αναπηρικής σύνταξης για ιατρική γνωμάτευση".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Εβγαλαν τις κουκούλες από Παπαδήμο και Ταμβακάκη".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "το «Reuters» αποκάλυψε ότι οι δηλώσεις Μπαρόζο για έξοδο από το ευρώ στην περίπτωση που καταγγελθεί το μνημόνιο έγιναν με υπόδειξη του πρώην Ελληνα πρωθυπουργού για να χτυπηθεί ο Αλέξης Τσίπρας".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Τα σοβιέτ του Αλέξη".

Η εφημερίδα γράφει ότι "πισωγύρισμα στον κρατισμό που χρεοκόπησε τη χώρα, με εθνικοποίηση των τραπεζών και επιστροφή στο Δημόσιο των αμαρτωλών ΔΕΚΟ, στο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ".

ΕΘΝΟΣ: "Μήνυμα SOS 50 «σοφών» για την Ελλάδα".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "δραματική έκκληση προς τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης να δώσουν στην Ελλάδα προοπτικές βιώσιμης ανάπτυξης εντός της Ευρωζώνης απευθύνουν πενήντα κορυφαίες διεθνείς προσωπικότητες. Από τους Ελληνες ζητούν να υλοποιηθούν οι απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις, ώστε να σωθεί η χώρα από τους θανάσιμους κινδύνους που την απειλούν".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "«Η Κωνσταντινούπολη θα αφανίσει τους Τούρκους και θα βασιλεύσει ο Αγιος Βασιλευς για 35 χρόνια»!!!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η προφητεία του Αγίου Μεθόδιου Πατάρων: θα ξαναγίνουμε εμείς οι Ελληνες Αυτοκρατορία με Πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη και οι εθνικοί μας Εχθροί, οι μπασταρδεμένοι βάρβαροι Τούρκοι, θα καταντήσουνε... γιουσουφάκια και χανουμάκια στα βάθη της Ανατολής!".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ισπανικός στην ευρωζώνη. Η Ευρώπη κατηγορεί την Ελλάδα, αλλά χρεοκοπεί η Ισπανία...".

Η εφημερίδα γράφει ότι "σενάρια εξόδου της Ισπανίας από το ευρώ... πριν από την Ελλάδα. Πτώση για ευρώ και χρηματιστήρια. «Ασπιρίνη» από τις Βρυξέλλες με παράταση 1 έτους για την επίτευξη των στόχων του ελλείμματος".

ΕΣΤΙΑ: "Η διέξοδος από την κρίση. Αμεση αποκατάστασις του κλίματος εμπιστοσύνης".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "το κύριο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι η αρνητική ψυχολογία. Κανένας δεν πιστεύει ότι το αύριο θα είναι καλύτερο. Ολοι θεωρούν πως η επόμενη ημέρα θα είναι χειρότερη και έτσι κανένας δεν επενδύει στην ίδια του την χώρα και την οικονομία της".

Η ΑΥΓΗ: "Κυβέρνηση Μνημονίου απαιτεί η Κομισιόν".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "απροκάλυπτη παρέμβαση στο προεκλογικό παιχνίδι της Ελλάδας ασκεί η Κομισιόν με τη χθεσινή έκθεσή της για την πορ
Keywords
Τυχαία Θέματα