Ο σημερινός Τύπος με ένα κλικ

11:36 18/11/2011 - Πηγή: 24wro
Τα θέματα που κυριαρχούν στον σημερινό Τύπο είναι οι διορθώσεις στο τέλος ακινήτων...
που επιχειρεί το υπουργείο Οικονομικών, η έκθεση-κόλαφος της Ομάδας Δράσης για την ελληνική Δημόσια Διοίκηση και το «κούρεμα» στα ελληνικά ομόλογα.
Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σφίγγουν τον κλοιό γύρω από τον Γ. Παπανδρέου
τα στελέχη του".
Η εφημερίδα γράφει ότι "σε εφιάλτη τείνει να εξελιχθεί για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, η αμφισβήτηση που καθημερινά δέχεται από κομματικά στελέχη που του δείχνουν, όλο και πιο ξεκάθαρα, τον δρόμο της εξόδου από την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ".
ΑΥΡΙΑΝΗ: "Δεν μπορούν να σώσουν τις χώρες τους αυτοί που παριστάνουν τους σωτήρες της Ελλάδας".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "καταρρέουν με πάταγο οι δήθεν ισχυρές οικονομίες της Ευρώπης, Γαλλία, Αυστρία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, ενώ ο Γιούνκερ καρφώνει την Γερμανία που κρύβει επιμελώς τα τεράστια ελλείμματα και το δημόσιο χρέος της".
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ψαλίδι έως 30% στις επικουρικές συντάξεις".
Η εφημερίδα γράφει ότι "τη «σφαγή» των επικουρικών συντάξεων μεθοδεύει το υπουργείο Εργασίας. Οι πρώτες πληροφορίες από τις νέες αναλογιστικές μελέτες που απαίτησε η τρόικα, οι οποίες ολοκληρώνονται έως τα τέλη Νοεμβρίου, εμφανίζουν σοβαρό πρόβλημα βιωσιμότητας της συντριπτικής πλειονότητας των ταμείων επικουρικής ασφάλισης, γεγονός που μεταφράζεται σε νέα δραστική μείωση των επικουρικών συντάξεων έως και 30% από το νέο έτος".
ΕΘΝΟΣ: "Εξαιρέσεις στο χαράτσι μετά τη θύελλα".
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "θύελλα προκαλούν τα λάθη στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, στους οποίους περιλαμβάνεται το χαράτσι για τα ακίνητα. Στο υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιήθηκε χτες ευρεία σύσκεψη υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Διερευνήθηκε η δυνατότητα να εξαιρεθούν από το ειδικό τέλος κατηγορίες, όπως υπερήλικες, ασθενείς, νοικοκυριά που ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας".
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Παπα-Στέφανος Σέρβος: Ο Προφήτης Ηλίας ήλθε και η διακυβέρνηση του Αντίχριστου!".
Η εφημερίδα γράφει "συνεχίζουμε σήμερα την παράθεση των λόγων αυτής της μεγάλης μορφής της σύγχρονης παγκόσμιας Ορθοδοξίας, του παπα-Στέφανου του Σέρβου, Αγιορείτη-καρουλίτη μοναχού, τονίζοντας την ιδιαίτερη χαρά μας που τα προηγούμενα -3 στον αριθμό- άρθρα μας για το ίδιο θέμα έγιναν αποδεκτά με πολύ ενδιαφέρον τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό!".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Εισβολή ΜΑΤ στο άσυλο".
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "τα ΜΑΤ κατήργησαν και στην πράξη το άσυλο. Έκαναν έφοδο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, κυνήγησαν και συνέλαβαν διαδηλωτές μέσα σε σύννεφα από χημικά".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Στο γύψο η δικαιοσύνη για το χαράτσι στα ακίνητα".
Η εφημερίδα γράφει ότι "ο Βενιζέλος επιχειρεί να μπλοκάρει τις αποφάσεις που δικαιώνουν πολίτες για αδικίες και λάθη στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Εκφοβίζουν τους δημάρχους με πειθαρχικές διώξεις, επειδή προσφέρουν νομική κάλυψη σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν".
Keywords
Τυχαία Θέματα