Ο Πάπας χρειάστηκε βοήθεια στο πρώτο του tweet

18:13 12/12/2012 - Πηγή: 24wro
Βοήθεια ζήτησε ο αλάθητος Πάπας, προκειμένου να συντάξει το πρώτο...
του tweet, αφού η τεχνολογία των social media είναι κάτι καινούριο για εκείνον.

Σύμφωνα με το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, διακρίνεται ξεκάθαρα η «βοήθεια» προς τον Πάπα. Όχι, δεν ήταν θεϊκή, επρόκειτο για έναν κοινό θνητό που γνώριζε από twitter.

Σημειώνεται
πως από το πρώτο του τιτίβισμα, το οποίο ήταν: «Αγαπητοί φίλοι, είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε επικοινωνία μαζί σας μέσω του twitter. Σας ευχαριστώ για τη γενναιόδωρη ανταπόδοση. Έχετε την ευλογία μου μέσα από την καρδιά μου», έχουν ακολουθήσει ήδη τρία, ενώ οι followers του όχι απλώς έχουν ξεπεράσει τις 805.000, αλλά τον διορθώνουν κιόλας…

Για παράδειγμα, σε ανάρτησή του «By speaking with Jesus in prayer, listening to what he tells you in the Gospel and looking for him in those in need», (ελλ. μετάφραση: «Μιλώντας με τον Ιησού στην προσευχή, να ακούτε τι σας λέει στο Ευαγγέλιο και να ψάχνετε για αυτόν σε εκείνους που έχουν ανάγκη»), μία από τις πιστές followers του τον διόρθωσε λέγοντας του πως όταν αναφέρθηκε στον Ιησού θα έπρεπε να γράψει το he (αυτόν) με κεφαλαίο Η (Α).

Τελικά δεν έχει το... αλάθητο...
Keywords
Τυχαία Θέματα