Ο Παπανδρέου κρύβεται πίσω από τον αντιπρόεδρο του

08:26 19/9/2011 - Πηγή: 24wro
Με στόχο να μη βγει ο Πρωθυπουργός εκτός του κάδρου των πολιτικών ευθυνών...
για την κατάσταση της οικονομίας η ΝΔ ανεβάζει συνεχώς τους αντιπολιτευτικούς της τόνους.

Ενδεικτική της στρατηγικής που ακολουθεί η Λ. Συγγρού είναι ότι μετά την σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο Ευ. Βενιζέλος εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, η ανακοίνωση του Γιάννη Μιχελάκη δεν περιελάμβανε τον Υπ. Οικονομικών αλλά και τον Γ. Παπανδρέου.


«Η κυβέρνηση παραπαίει, ο κ. Βενιζέλος μαινόμενος βρίζει, ο κ. Παπανδρέου κρύβεται πίσω από τον αντιπρόεδρό του και ο κόσμος αποσβολωμένος δεν πιστεύει σε αυτά που βλέπει και ακούει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

Μετά την μαραθώνια συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής ο Υπουργός οικονομικών επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Πρόεδρο της ΝΔ: «Ένιωσα οδυνηρή έκπληξη, όταν άκουσα χθες τον κ. Σαμαρά να λέει αυτά που λέει. Είναι πολύ δυσάρεστο να λέγονται τέτοια πράγματα από δημόσια χείλη που κοστίζουν στη χώρα».

Την ώρα που τα σενάρια περί συγκυβέρνησης και επικοινωνίας του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς φούντωναν, ο Αντώνης Σαμαράς θέλησε να σταματήσει ο ίδιος από νωρίς τέτοιου είδους πληροφορίες, ενώ παράλληλα έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς το Μαξίμου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε άμεσα εκλογές και καθαρή εντολή, απορρίπτοντας κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με οποιοδήποτε κόμμα. Ακόμη και στην περίπτωση που η ΝΔ δεν πάρει αυτοδύναμο αποτέλεσμα, ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε πως θα οδηγήσει και πάλι την χώρα σε εκλογές. «Ακόμα και αν δεν την πάρουμε με την πρώτη, θα την πάρουμε με την δεύτερη».
Keywords
Τυχαία Θέματα