Ο Παπακωνσταντίνου απαγόρευσε την είσοδο σε δημοσιογράφο!

03:10 26/6/2011 - Πηγή: 24wro
Φαίνεται πως ο τέως «τσάρος» της Οικονομίας δυσκολεύεται να χωνέψει τη δυσμενή...
μετάθεση στο υπουργείο Περιβάλλοντος και προχωρά σε αλλοπρόσαλλες ενέργειες, που μόνο αρνητική εικόνα μπορούν να δημιουργήσουν στο, έτσι και αλλιώς, φθαρμένο προφίλ του.

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το επεισόδιο που δημιουργήθηκε την περασμένη βδομάδα, στην είσοδο του ΥΠΕΚΑ, στην οδό Αμαλιάδος στους Αμπελόκηπους, όταν οι σεκιούριτι, που έχουν επιφορτιστεί με την ασφάλεια του κτιρίου, απαγόρευσαν την είσοδο σε πασίγνωστη δημοσιογράφο,
που καλύπτει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας τόνιζαν ότι δεν ευθύνονται οι ίδιοι για την απαγόρευση και ότι έχουν λάβει ρητή εντολή από το γραφείο του υπουργού! Όταν όμως οι φωνές της δημοσιογράφου έφτασαν μέχρι τον 4ο όροφο, εκεί δηλαδή όπου βρίσκονται τα υπουργικά γραφεία, τότε η εντολή αμέσως άρθηκε, ως δια μαγείας!

Βέβαια, οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, φυσικά και δεν ξέχασαν το «καψώνι» που θέλησε ο κ. Παπακωνσταντίνου να υποβάλλει τη συνάδελφό τους και φρόντισαν στη συνέντευξη Τύπου για τις αλλαγές άδειες δόμησης, που πραγματοποιήθηκε λίγα 24άωρα αργότερα, να πιέσουν τον καινούργιο υπουργό Περιβάλλοντος, με μια σειρά από ερωτήσεις και παρεμβάσεις, που του προκάλεσαν ασυνήθιστο εκνευρισμό!

Αν ισχύει ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν μπήκε «με το δεξί» στη νέα του θέση…

newsbomb.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα