Ο Παναγιωτόπουλος είδε τους αποστράτους

22:22 21/8/2012 - Πηγή: 24wro
Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση...
Εξαιρετικά σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκεσήμερα το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε το απόγευμα μεταξύ του υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Παναγιωτόπουλου και των προέδρων των Ενώσεων Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων, στο γραφείο του υπουργού.
Στη συνάντηση, που είχε ενημερωτικό χαρακτήρα, συμμετείχαν επίσης οι δύο υφυπουργοί, ο Στρατηγός ε.α. Παναγιώτης Καράμπελας, ο οποίος έχει αρμοδιότητες για τα στρατιωτικά νοσοκομεία και τα Μεταχικά Ταμείς των τριών Κλάδων, καθώς και ο Ναύαρχος ε.α. Δημήτρης Ελευσινιώτης, ο οποίος έχει αντίστοιχααρμοδιότητες για τα συνταξιοδοτικά
και ταοργανωτικά των αποστράτων, όπως επίσης και οι τέσσερις Αρχηγοί των Κλάδων, ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χριστίδης,ΠΝ, ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνης Τσαντιράκης και ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι συμπτωματικά αύριο Τετάρτη 22 του μηνός, σε προγραμματισμένο από μέρες ραντεβού, ο ΥΦΕΘΑ Δ.Ελευσινιώτης πρόκειται να συναντηθεί πάλι με τους προέδρους των Ενώσεων Αποστράτων, προκειμένου να συζητήσουν διεξοδικά τα θέματα της δικής του αρμοδιότητος.

parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα