Ο Μρσιτς υμνεί τον Παναθηναϊκό

14:01 4/2/2012 - Πηγή: 24wro
Το ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει στο Final-Four τόνισε ο...
Νταμίρ Μρσιτς. Ο μάνατζερ της Φενέρμπακτσέ, μίλησε για την εικόνα που παρουσίασε ο Εξάστερος, δείχνοντας κάτι παραπάνω από εντυπωσιασμένος.

«Γνωρίζαμε πως ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί πολύ δυνατός και αποφασισμένος, τη στιγμή που προερχόταν από την ήττα με την Ούνιξ. Ο Παναθηναϊκός
έχει σοβαρές ελπίδες να πάει στο Final 4», τόνισε αρχικά στη SportDay ο Μρσιτς, για να συμπληρώσει: «Ήταν ένα σοκ για μας η εξέλιξη του αγώνα. Είχαμε ετοιμάσει το παιχνίδι και γνωρίζαμε πως ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί πολύ δυνατός και αποφασισμένος, τη στιγμή που προερχόταν από την ήττα με την Ούνιξ. Μας κόστισε, πάντως, πολύ ο τραυματισμός του Τόμας. Ο Μάρκο είναι σημαντικός παίκτης για μας καθώς είναι πολύ αθλητικός και αποδοτικός σε άμυνα και επίθεση. Ήμασταν πολύ άτυχοι, καθώς τραυματίστηκε στην τελευταία πριν από το ματς προπόνηση».
Κλείνοντας, ο Κροάτης αναφέρθηκε και στον εφετινό Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε εξαιρετικά εναντίον μας. Εχει ένα σπουδαίο προπονητή, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος γνωρίζει άριστα το μενταλιτέ τέτοιων καταστάσεων. Και έχει παίκτες όπως ο Διαμαντίδης και ο Μπατίστ, οι οποίοι έχουν δώσει άφθονα μεγάλα παιχνίδια στην καριέρα τους. Εμείς αντίθετα έχουμε ταλαντούχα παιδιά, όπως ο Μπογκντάνοβιτς και ο Πρέλντζιτς, οι οποίοι, όμως, ακόμη δεν έχουν την εμπειρία να αντεπεξέρχονται σε τέτοια ματς. Κάποια στιγμή ίσως να μπορέσουν. Ο Παναθηναϊκός έχει σοβαρές ελπίδες να πάει στο Final 4».

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα