Ο γάμος του πρίγκιπα Αλβέρτο στο Μονακό την Παρασκευή

01:25 30/6/2011 - Πηγή: 24wro

Λίγες μόνο ώρες χωρίζουν τον πρίγκιπα Αλβέρτο από τον έγγαμο βίο και στο Μονακό οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Το κράτος μπορεί να είναι ...



μικρό, όμως το event αναμένεται να είναι μεγαλειώδες.

Οι καλεσμένοι έχουν αρχίσει να καταφτάνουν σιγά-σιγά με τα πολυτελή γιοτ τους στη μαρίνα του Μονακό και προετοιμάζονται για τις τριήμερες εκδηλώσεις πίνοντας ακριβές σαμπάνιες στο κατάστρωμα, την ίδια στιγμή που οι αρχές του αεροδρομίου της Νίκαιας αρνούνται
να κλείσουν χώρο προσγείωσης σε λιαρ τζετ σε όποιον δεν μπορεί να αποδείξει ότι είναι προσκεκλημένος.

«Δεν είμαστε αγχωμένοι, είμαστε πανέτοιμοι» δήλωσε στην κυριακάτικη «Bild» η μέλλουσα νύφη, παρά το γεγονός ότι από την Παρασκευή θα αποτελεί το Νο 1 θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο. Πάνω από πενήντα τηλεοπτικά συνεργεία από όλο τον κόσμο θα μεταδίδουν live τις γαμήλιες εκδηλώσεις στο πριγκιπάτο, ενώ περίπου ένα δισεκατομμύριο τηλεθεατές θα ανοίξουν τους δέκτες τους για να δουν τη «νέα Γκρέις Κέλι» του Μονακό.

«Μέσα από τους αγώνες έμαθα ότι δεν πρέπει να έχω άγχος, όταν ανεβαίνω προετοιμασμένη στον βατήρα» εξήγησε η Σαρλίν, η οποία θα χρειαστεί τουλάχιστον τέσσερα διαφορετικά φορέματα για το τριήμερο event, που ξεκινά το βράδυ της Πέμπτης με συναυλία των Eagles και κοκτέιλ πάρτι για επιλεγμένους προσκεκλημένους.

Την Παρασκευή θα τελεστεί ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού στην αίθουσα του θρόνου του παλατιού. Οι κάτοικοι και ο απλός κόσμος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη Σαρλίν να λέει το «I do» μέσα από τις γιγαντοοθόνες που θα στηθούν μπροστά από το μπαλκόνι του παλατιού, εκεί όπου λίγη ώρα αργότερα το ζευγάρι θα ανταλλάξει το πρώτο φιλί του έγγαμου βίου του.

Θα ακολουθήσει επίσημη δεξίωση στα ανάκτορα και συναυλία του Ζαν-Μισέλ Ζαρ στο λιμάνι. Το Σάββατο θα τελεστεί ο θρησκευτικός γάμος στην εκκλησία Σαν Ντεβό και θα ακολουθήσει επίσημη δεξίωση στο roof garden της όπερας, με την υπογραφή του πολυβραβευμένου Γάλλου σεφ Αλέν Ντικάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα