Ο «γάμος» που οδηγεί σε οριστικό διαζύγιο!

20:55 25/6/2011 - Πηγή: 24wro

Κ. Σκανδαλίδης, Μ. Χρυσοχοΐδης και Α. Διαμαντοπούλου με μία φωνή στήριξαν...
τη «συγκατοίκηση» Γ. Παπανδρέου- Ευ. Βενιζέλου και έσπρωξαν τους δύο πρωταγωνιστές προς αυτή. Θ. Πάγκαλος και Α. Λοβέρδος δεν ήξεραν τίποτα. Και οι πέντε κορυφαίοι του κινήματος, όμως, βλέπουν στο «γάμο» των δύο πρώην αντιπάλων μια χρυσή ευκαιρία: να τελειώνουν με μιας
και με τους δυο!
Ξέρουν ότι αν ο υπουργός Οικονομικών κερδίσει την παρτίδα θα πρέπει να πάνε μαζί του. Αν, όμως, χάσει, «καίγεται» με τον πρωθυπουργό. Ανοίγει, έτσι, ανέλπιστα το παιχνίδι της διαδοχής και όλοι προετοιμάζονται για αυτή την προοπτική.

Θ. Πάγκαλος και Κ. Σκανδαλίδης ξέρουν ότι μπορούν να προσφέρουν κομματική νομιμοποίηση. Οι υπόλοιποι τρεις, Μ. Χρυσοχοΐδης, Α. Διαμαντοπούλου και Α. Λοβέρδος, είναι οι υποψήφιοι διάδοχοι της νέας εποχής. Από το κάδρο λείπει κάτι. Τι λείπει; Ο εκλεκτός του Γ. Παπανδρέου. Μέχρι τον ανασχηματισμό όλοι πόνταραν στον Γ. Ραγκούση. Ο Γ. Παπακωνσταντίνου έχει καεί και κανείς άλλος προεδρικός δε ξεχώρισε. Αλλά, το Μέγαρο Μαξίμου υποβάθμισε τον υπουργό Εσωτερικών σε υπουργό Υποδομών. Σε κάθε περίπτωση, ο Γ. Ραγκούσης τετραγωνίζει τον κύκλο των δελφίνων.

Η γκάφα του Ευ. Βενιζέλου με τις επιστροφές από τις αποδείξεις, έκανε τα όνειρά τους σχεδόν αληθινά. Θ. Πάγκαλος και Χρ. Πρωτόπαπας, δηλαδή αντιπρόεδρος και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, άδειασαν τον υπουργό Οικονομικών και τον οδήγησαν σε άτακτη υποχώρηση.

«Ίσως τελικά ο Βαγγέλης δεν ήταν έτοιμος για την οικονομία, όπως δεν ήταν και για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ» είναι η φράση που κυριάρχησε στα πασοκικά πηγαδάκια. Αν ο Ευ. Βενιζέλος επιβεβαιώσει τον τίτλο του «λούζερ», του αιώνια χαμένου, τότε ο δρόμος για αναδιάταξη των πολιτικών συσχετισμών εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ ανοίγει διάπλατα.
Keywords
Τυχαία Θέματα