Ο Δήμος Αθηναίων σκορπά 40.000 ευρώ για γιορτές μεταναστών!

22:31 18/12/2011 - Πηγή: 24wro
Την ώρα που το Κέντρο της Αθήνας έχει... πλέον μετατραπεί ξεκάθαρα σε γκέτο, με τους Έλληνες να είναι πλέον μειονότητα και κανέναν να μη μπορεί να κυκλοφορήσει με ασφάλεια, ο Δήμος Αθηναίων το ρίχνει στις φιέστες.
Αντί να αυξήσει την καθαριότητα, να βελτιώσει το φωτισμό και να πυκνώσει τις περιπολίες της Δημοτικής Αστυνομίας, ο κ. Καμίνης αποφάσισε να ξεκινήσει πανηγύρια για τους μετανάστες, ξοδεύοντας μάλιστα 40.000 από τις τσέπες των Ελλήνων φορολογουμένων! Οι εκδηλώσεις είναι έμπνευση της κας.
Μαρίας Κουβέλη που τις εισηγήθηκε στο Δήμαρχο και εκείνος τις ενέκρινε. Η κα. Κουβέλη είναι άλλωστε γνωστή για τις ευαισθησίες της γύρω από τα ζητήματα των μεταναστών, παρόλα αυτά δε δείχνει, τουλάχιστον εμφανώς, τον ίδιο ζήλο για τα προβλήματα των Ελλήνων κατοίκων του κέντρου.
Είναι χαρακτηριστικών πως μέσω του λογαριασμού της στο facebook καλεί τον κόσμο να στηρίξει τις διαμαρτυρίες ενάντια στις επιθέσεις κατά των παράνομων μεταναστών, ωστόσο όπως σημειώνουν στελέχη του Δήμου δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για την εν ψυχρώ δολοφονία του Μανώλη Καντάρη πριν μισό περίπου χρόνο. Άραγε μήπως εκεί στο Δήμο Αθηναίων πρέπει να αναθεωρήσουν τις προτεραιότητες τους;

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα