Ο Αλέξης ήταν βιαστικός

11:07 20/9/2012 - Πηγή: 24wro
Δεν ξέρουμε αν ο Αλέξης Τσίπρας ήταν βιαστικός ή όχι χθες το απόγευμα, το θέμα...
είναι, πάντως, ότι η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ διήρκεσε δυόμισι ώρες και διακόπηκε για να συνεχιστεί την... ερχόμενη εβδομάδα!
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και οι βουλευτές του κόμματος έδωσαν ένα νέο ραντεβού για την ερχόμενη Πέμπτη, αφού η χθεσινή συνεδρίαση έπρεπε να ολοκληρωθεί μέχρι τις 4 το απόγευμα,
αλλά διαπιστώθηκε ότι σχεδόν όλοι οι βουλευτές ήθελαν να πάρουν τον λόγο...

Μετά την απεργία
Eτσι, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ν. Βούτσης ανακοίνωσε κατ' αρχάς πως η συνεδρίαση θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη, ωστόσο κάποιοι αντιπρότειναν να προγραμματιστεί η νέα συνεδρίαση μετά τη γενική απεργία της Τετάρτης. Οπερ και εγένετο.

Στη χθεσινή συνεδρίαση δεν ελήφθησαν αποφάσεις, ωστόσο θεωρείται σίγουρο πως την ερχόμενη Πέμπτη θα συζητηθεί, μεταξύ άλλων, και ο τρόπος που θα μιλήσουν οι βουλευτές όταν έρθει το πακέτο των νέων μέτρων στη Βουλή. Πάντως, από μία φράση του Αλ. Τσίπρα, ο οποίος είπε πως η ψηφοφορία είναι εκβιαστική, αλλά δεν απαλλάσσει τους βουλευτές από τις προσωπικές τους ευθύνες, εξάγεται το συμπέρασμα πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει να διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία για το πακέτο των νέων μέτρων.

ethnos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα