Ο Bruce Willis στα πλατό της νέας του ταινίας

18:14 19/6/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Bruce Willis βρίσκεται αυτό το διάστημα...
στην Ουγγαρία, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας του A Good Day to Die Hard, που είναι και το πέμπτο φιλμ Die Hard με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Bruce Willis
στη διάρκεια των γυρισμάτων του φιλμ, στα πλατό στην Βουδαπέστη. Στα πλατό βρίσκονταν πολλά αυτοκίνητα αλλά και ένα στρατιωτικό jeep. Ο φακός εντόπισε τον σταρ εν ώρα δράσης, αλλά και σε στιγμές που τα γυρίσματα είχαν διακοπεί και εκείνος ξεκουραζόταν ακουμπώντας στο τζιπ.

Περιτριγυρισμένος από μέλη του συνεργείου της παραγωγής του φιλμ, ο Willis εμφανίζεται στις φωτογραφίες, πότε να ξεκουράζεται και πότε να συνομιλεί με τον σκηνοθέτη του John Moore και τον συμπρωταγωνιστή του Jai Courtney. Παρών στα γυρίσματα ήταν και ο αδελφός του Bruce Willis, και συμπαραγωγός της ταινίας, David Willis.

Στο A Good Day to Die Hard, ο Bruce Willis ενσαρκώνει και πάλι τον John McClane, ο οποίος μαζί με τον γιο του (Jai Courtney) μάχεται αυτή τη φορά κατά τοπικών ρωσικών δυνάμεων.Το φιλμ αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2013.
Keywords
Τυχαία Θέματα