Νυχτερίδες για Ριέρα

17:51 7/4/2011 - Πηγή: 24wro
Στη μεταγραφική λίστα της Βαλένθια φέρεται να είναι ο Ισπανός μέσος... του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Βρετανικού Τύπου.
Δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου θέλουν τον Άλμπερτ Ριέρα να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Βαλένθια. <a title="Adman Banner" href="http://ads.24media.gr/click?webspace=315&amp;dfl=yes"><img src="http://ads.24media.gr/banner?webspace=315&amp;dfl=yes&amp;js=no" border="0" width="460" height="50" alt=""
/></a><br />
Η ισπανική ομάδα ψάχνει παίκτη για το αριστερό άκρο της και έχει σαν πρώτο όνομα τον Μίκελ Αρτέτα της Έβερτον. Ωστόσο επειδή τα χρήματα που ζητά ο αγγλικός σύλλογος είναι αρκετά για το μπάτζετ των "νυχτερίδων" (περίπου 10 εκ. ευρώ), οι διοικούντες την ομάδα κοιτούν για εναλλακτικούς στόχους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, ένας από τις εναλλακτικές λύσεις που κοιτούν οι Ισπανοί είναι και ο Άλμπερτ Ριέρα. Τον Ισπανό άσσο τον γνωρίζουν από το επιτυχημένο πέρασμά του από την Εσπανιόλ, όπου μαζί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον Μοισές Ουρτάδο κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του Κυπέλλου UEFA, αλλά και από τις εμφανίσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας τους, ενώ και τα φετινά στατιστικά του με τον Ολυμπιακό είναι εντυπωσιακά.

Ο Ριέρα είναι ένας από τους "μη διαπραγματεύσιμους" παίκτες για τον Ολυμπιακό, ωστόσο αν πέσει στο τραπέζι μια μεγάλη πρόταση, ίσως η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ αλλάξει γνώμη.
Keywords
Τυχαία Θέματα