ΝΒΑ: Θεέ μου, τι ματς!

12:10 7/4/2011 - Πηγή: 24wro
Μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα και ως πρόωρος τελικός, αφού αυτές οι δύο ομάδες είναι... δυνατόν να συναντηθούν στον τελικό της περιφέρειάς τους. Οι πρώτοι Μπουλς υποδέχονται τους δεύτερους Σέλτικς σε μια τιτανομαχία που αφήνει στο περιθώριο τον δεύτερο αγώνα της βραδιάς μεταξύ Τζαζ και Μπλέιζερς.


ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ – ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ


Ακόμα κι αν ηττηθούν οι Μπουλς απόψε δεν χάνουν την πρώτη θέση στην περιφέρειά τους. Ούτε με χαρακίρι δεν γίνεται αυτό! Το γνωρίζουν και οι Σέλτικς, γι’ αυτό το ματς
θα είναι περισσότερο γοήτρου και προσπάθεια επίδειξης δύναμης σε έναν από τους διεκδικητές του τίτλου! Οι Μπουλς θα έχουν (λογικά) και πάλι τον Γιοακίμ Νόα στη διάθεσή τους, όπως και τον Κάρλος Μπούζερ, έναν παίκτη, που έχει προσφέρει τόσα πολλά… Ειδικά αν αναλογιστούμε ότι αποκτήθηκε ως free agent, τότε καταλαβαίνουμε την αξία αυτής της κίνησης!

Από την άλλη, τα… γεροντοπαλίκαρα των Σέλτικς καλά κρατούν! Και κράτησαν και δυνάμεις ενόψει πλέι οφ, για να δείξουν τώρα σε όλο το ΝΒΑ πόσο τεράστιοι παίκτες είναι. Ο λόγος για τους Ρέι Άλεν, Κέβιν Γκαρνέτ, Πολ Πις (κυρίως), αλλά και για τους Σακίλ και Ζερμέν Ο’ Νιλ. Οι δύο τελευταίοι βέβαια, είναι αμφίβολοι και λογικά Off από τη σημερινή αναμέτρηση, αλλά θα είναι εκεί όταν «σφίξουν» τα γάλατα. Σήμερα είναι ένα δυνατό κρας τεστ για αυτούς!


ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ – ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΜΠΛΕΪΖΕΡΣ
Στην αρχή, κανείς δεν υπολόγιζε τους Μπλέιζερς. Τους έδιναν περίπου 35% πιθανότητες να μπουν στα πλέι οφ. Λογάριαζαν χωρίς τον Άλντριτζ όμως, που είναι από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ τη φετινή σεζόν, αλλά και τον Γουάλας που ήρθε από το Γκόλντεν Στέιτ για να δώσει το κάτι παραπάνω στο Πόρτλαντ. Τώρα, όλοι υπολογίζουν τοςυ Μπλέιζερς που έρχονται κι από πρόσφατη νίκη κόντρα στους πρωταθλητές Λέικερς. Παλεύουν με τη Νέα Ορλεάνη και το Μέμφις για την 6η θέση της Δύσης και σήμερα θα περάσουν νικηφόρα από τη Γιούτα.

Οι Τζαζ έχουν μόλις 6 νίκες (κι αυτές κάπως μαζεμένες τελευταία) και 18 ήττες από τη στιγμή που ανέλαβε ο Κόρμπιν την ομάδα. Στην ουσία, μη γελιόμαστε! Από τη στιγμή που έφυγε ο Ντερόν Γουίλιαμς με την παράλληλη αποχώρηση του Τζέρι Σλόαν έπειτα από 17 χρόνια στον πάγκο των «μορμόνων» υπήρξε ένα τέλος εποχής. Χωρίς στόχους μέχρι το τέλος της σεζόν. Δύσκολα θα πάρουν κάτι από το σημερινό ματς, παρά μόνο απαντήσεις στα διάφορα τρικ και σχήματα που θα δοκιμάσει ο Κορμπίν ενόψει της νέας σεζόν.


Στο ψαχνό… Θεωρώ ότι οι Μπουλς έχουν ένα προβάδισμα λόγω έδρας και ψυχολογίας αυτή τη στιγμή! Όμως είμαι βέβαιος ότι τώρα που τα πλει οφ είναι προ των πυλών οι Σέλτικς θα δείξουν από τι μέταλλο είναι φτιαγμένοι! Οπότε θα παρακολουθήσω τη μάχη άνετος κι ωραίος, έχοντας ποντάρει στο over πόντων του Ντέρικ Ρόουζ που θα δείξει γιατί αξίζει να είναι ο MVP της κανονικής σεζόν. Διπλό των Μπλέιζερς στη Γιούτα, στο άλλο ματς.



bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα