Νορβηγία: Μικρές διαφορές

17:56 15/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η Όντ Γκρένλαντ που θέλει να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού …
υποδέχεται την Λιλεστρομ η οποία θέλει να μειώσει την απόσταση από το γκρουπ των πρωτοπόρων αναμετρώνται στο μοναδικό σημερινό ματς του νορβηγικού πρωταθλήματος.

Οντ Γκρένλαντ: Οι γηπεδούχοι  παρουσίασαν έναν ανησυχητικά αδύναμο εαυτό στα τελευταία τους δύο  εκτός έδρας  στα οποία γνώρισε ισάριθμες ήττες .
Ιδιαίτερα η ήττα από τη Χάουγκεσουντ ήταν απογοητευτική με τους ανθρώπους της Οντ Γκρένλαντ να διαμαρτύρονται για τις διαιτητικές αποφάσεις . Ήταν η πρώτη φορά εφέτος που η ομάδα γνώρισε δύο διαδοχικές
ήττες και παρέμεινε έτσι όχι μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τα προβλήματα αρκετά για τον τεχνικό της που δεν μπορεί να στηριχθεί στους μακροχρόνια λαβωμένους επιθετικούς Μόρβεν και Άντερσον με τον 2ο πιθανότατα να χάνει όλη τη σεζόν. Και σα να μην έφθανε αυτό ο αναντικατάστατος εφέτος Φέβανγκ θα απουσιάσει σήμερα εξ αιτίας καρτών ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον επίσης ικανό χαφ Σάμουελσεν.
Λίλεστρομ: Παρά την απώλεια του κορυφαίου της γκολτζή Ούζαχ η φιλοξενούμενη ομάδα τα έχει πάει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό με δύο διαδοχικές εντός έδρας νίκες.  Στους φιλοξενούμενους μακροχρόνια λαβωμένοι παραμένουν οι Σεκούρ και Εζιοντάουε αλλά αντίθετα ο  Κνούντσον είναι έτοιμος να επιστρέψει έπειτα από δίμηνη απουσία λόγω προβλήματος στο γόνατο. Αμφίβολη εξ αιτίας τραυματισμού είναι η συμμετοχή του Μπολί.  Ο αστέρας χαφ Ιγκίεμπορ είναι άγνωστο αν θα αγωνιστεί καθώς αρνήθηκε να παίξει κόντρα στη Βίκινγκ λόγω του ενδιαφέροντος που έχουν δείξει για την απόκτηση του ορισμένα μεγαλύτερα σωματεία. Ο τεχνικός τους δείχνει εμπιστοσύνη σε ορισμένους έφηβους που τον έχουν δικαιώσει ήδη σε μεγάλο βαθμό.

Tips

•    Μόλις δύο από τα τελευταία έξι ματς της Οντ Γκρένλαντ ήταν over.

•    Η Λίλεστρομ έχει γνωρίσει τρεις διαδοχικές εκτός έδρας ήττες στα ισάριθμα της τελευταία ταξίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις και τέσσερις στα πέντε πιο πρόσφατα.

•    Την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν  στην έδρα της Λίλεστρομ δεν υπήρξε νικητής (1-1). Μάλιστα στις 10 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους τα μισά ματς ήταν ισοπαλία με την Λίλεστρομ να έχει τρεις νίκες και την αντίπαλο της δύο. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι νίκες της Λίλεστρομ σημειώθηκαν στην έδρα της αντιπάλου της με πιο πρόσφατη εκείνη το Σεπτέμβριο του 2009.

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα