Νικήτρια στην «πρόβα» τελικού

23:25 3/4/2011 - Πηγή: 24wro
Την συντριβή από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκη», την άφιξή της... στο ΟΑΚΑ με ταξί και το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στους κόλπους των οπαδών της ξεπέρασε η ΑΕΚ, η οποία στην επονομαζόμενη «πρόβα τελικού» επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου, σε παιχνίδι για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ
της Super League. Ο Γκερέιρο σημείωσε στο 33΄ το μοναδικό γκολ, ενώ στο 83’ ο Σαρμιέντο αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός και οι πολλές φάσεις απουσίαζαν, όμως η Ένωση κατάφερε να προηγηθεί στο 33’, όταν ο Γεωργέας μπήκε στην περιοχή του Ατρόμητου και «τροφοδότησε» τον Γκερέιρο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ιτάνζ (1-0).

Το δεύτερο μέρος είχε περισσότερη κινητικότητα, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν σε κάποιο γκολ. Η σημαντικότερη ευκαιρία χάθηκε για λογαριασμό του Ατρομήτου στο 61’. Τότε ο Καμαρά πλάσαρε από τη μικρή περιοχή, ο Σάχα έδιωξε την μπάλα και ο Αναστασάκος με πλασέ στην κίνηση «σημάδεψε» το δοκάρι.

Στο 83’ ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σαρμιέντο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, και στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να πάρει τη νίκη με 1-0. 

onsports.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα