Νέο σπίτι και νέο συμβόλαιο για την Jennifer Lopez

00:35 2/10/2011 - Πηγή: 24wro
Εντάξει, οι εικασίες για την αιτία διαζυγίου Lopez-Anthony δίνουν…
και παίρνουν καιρό τώρα και σίγουρα δε θα σταματήσουν μέχρι να βγει κάτι καινούριο στο φως. Οι δύο «πρωταγωνιστές», όμως φαίνονται να αρχίζουν να το ξεπερνούν σταδιακά.

«Μερικές φορές δεν καταλήγει καλά και αυτό είναι λυπηρό, όμως παραμένω αισιόδοξη για τον έρωτα. Πιστεύω στον έρωτα και είναι το μεγαλύτερό μου όνειρο» δήλωσε πρόσφατα η Jennifer. Και πες το εργασιοθεραπεία η όπως αλλιώς θες,
πάντως η καριέρα της εξακολουθεί να είναι στα καλύτερά της.

Η πρόσφατη εμφάνισή της στο μουσικό φεστιβάλ iHeartRadio στο Las Vegas, έκανε πάταγο. «Δεν θέλω να δω κανέναν να προσπαθεί να το παίξει άνετος εδώ. Θέλω να σας δω να χορεύετε και να χοροπηδάτε και να τραγουδάτε και να κάνετε σαν χαζοί» φώναξε στο κοινό και αυτό φυσικά ακολούθησε τις «οδηγίες» της.

Τελικά, παρόλο που αρχικά σκεφτόταν να μη συμμετάσχει, αποφάσισε να συνεχίσει ως κριτής στο American Idol-με συμβόλαιο που φημολογείται ότι έφτασε τα 20 εκατομμύρια δολάρια-και ο Randy Jackson, επίσης κριτής του σόου, δήλωσε ότι είναι άψογη επαγγελματίας. «Κάνουμε οντισιόν και ξεπερνάει τα προσωπικά της θέματα. Είναι δυνατή, μαχήτρια, ένα εκπληκτικό κορίτσι. Είναι υπέροχη».

Κι αν αναρωτιέσαι τι έκανε τόσα λεφτά που πήρε για τη δουλειά αυτή, υπάρχει απάντηση, αφού πολύ πρόσφατα αγόρασε ένα τεράστιο ακίνητο αξίας 17 εκατομμυρίων, στα Hamptons της Νέας Υόρκης. Με επτά υπνοδωμάτια, εννιάμιση -μη ρωτήσεις τι είναι το μισό- μπάνια και πανέμορφη θέα, χαλάλι τα 1300 τετραγωνικά και τα λεφτά του. Τουλάχιστον εκεί θα βρει την ηρεμία της!
Keywords
Τυχαία Θέματα