Νέο αίτημα σερ Άλεξ για χειμερινές διακοπές

18:05 26/4/2011 - Πηγή: 24wro
Το αίτημα του για χειμερινή διακοπή του αγγλικού...
πρωταθλήματος επανέλαβε για μία ακόμα φορά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον !


Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστήριξε ότι η εφαρμογή της ιδέας, την οποία στηρίζουν ουκ ολίγοι άλλοι ομόλογοι του ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ, μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά, αλλά…. υπάρχει η τηλεόραση στη μέση.
Η αντίθεση που θα εκφράσουν οι άνθρωποι των τηλεοπτικών καναλιών, σε ενδεχόμενη επίσημη πρόταση της διοργανώτριας αρχής της Πρέμιερσιπ για διακοπή του πρωταθλήματος, λίγο μετά τα Χριστούγεννα,
φαίνεται πως είναι ο κύριος ανασταλτικός παράγοντας για την εκπλήρωση της συγκεκριμένης επιθυμίας του Σκωτσέζου τεχνικού και όχι μόνον.
«Το λέω και το επαναλαμβάνω εδώ και χρόνια. Δεν αφορά μόνο τους παίκτες και την ξεκούρασή τους. Θα τους βοηθήσει και στην πλήρη ανάρρωση των τραυματισμών τους και όχι να ζουν με τη σκέψη υποτροπής σε κάποιο πρόβλημα. Η χειμερινή διακοπή μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για όλους, αλλά για κάποιο λόγο, οι φωνές των ανθρώπων που πραγματικά νοιάζονται για το άθλημα, θα πάνε στο βρόντο. Αυτό, συμβαίνει όταν η τηλεόραση έχει αποκτήσει πλέον τόσο μεγάλη δύναμη» είπε χαρακτηριστικά ο πολυνίκης τεχνικός.
 bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα