Νεκροί δύο νέοι άνθρωποι τα ξημερώματα

10:50 16/12/2012 - Πηγή: 24wro
Δυο νέα παιδιά 24 και 27 χρόνων, στην Πάφο και την Λεμεσό, θύματα θανατηφόρων δυστυχημάτων...
που σημειώθηκαν τα ξημερώματα.

Η υπερβολική ταχύτητα και η μη χρήση ζώνης ασφαλείας φαίνεται να είναι εκ πρώτης όψεως οι αιτίες που οδήγησαν δυο νέους ανθρώπους στον θάνατο σήμερα τα ξημερώματα.

Νεκροί είναι η 27χρονη Ηλιάνα Μυριάνθους από την Στενή Πάφου και ο 24χρονος φοιτητής Κυριάκος Ιωάννου από την Παλώδια Λεμεσού.

Η Μυριάνθους βρήκε ακαριαίο τον θάνατο στον δρόμο Πόλης Χρυσοχούς – Στενής όταν σύμφωνα
με την Αστυνομία, στις 2.45 τα ξημερώματα, η 27χρονη οδηγώντας το αυτοκίνητο της σε κάποιο σημείο του δρόμου από τη Πόλη Χρυσοχούς προς την Στενή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται , έχασε τον έλεγχο του και παρεξέκλινε της πορείας της, με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει μέσα σε τσιμεντένιο αυλάκι και στην συνέχεια να ανατραπεί στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Η 27χρονη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο της. Η Μυριάνθους δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Στο δεύτερο θανατηφόρο που σημειώθηκε λίγες ώρες αργότερα στις 5.45 τα ξημερώματα στην Παλώδια Λεμεσού, ο 24χρονοςφοιτητής Κυριάκος Ιωάννου λίγα μέτρα πριν από το σπίτι του έχασε την ζωή του.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Ιωάννου οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα το όχημά του, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχό του να προσκρούσει στο πεζοδρόμιο και να ανατραπεί.

Από την πρόσκρουση ο Ιωάννου ο οποίος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας εκσφενδονίστηκε στην άσφαλτο και καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητο.

Ο νεαρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν κλινικά νεκρός.

Ο Ιωάννου κατέληξε δυο ώρες αργότερα γύρω στις 8.15

newsit.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα