Νέα ένταση στον Παναθηναϊκό

19:58 14/5/2012 - Πηγή: 24wro
Νέα ένταση υπήρξε στον Παναθηναϊκό στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ...
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βλέποντας την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο 45λεπτο είπε στους παίκτες του σε έντονο ύφος: «Είναι παιχνίδι “κλειδί” κι εσείς αφήνετε τον αντίπαλο να κάνει το
παιχνίδι του. Βγείτε έξω και πολεμήστε. Τι έχετε πάθει».

Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς ο Βιτόλο εξοργισμένος κλώτσαγε ότι έβρισκε κοντά του, με βασική αιτία έναν διαπληκτισμό που είχε με τον Μπουμσόνγκ.
Ο Πορτογάλος τεχνικός όμως δεν άφησε να περάσει έτσι η κακή εικόνα του πρώτου μέρους και συνέχισε:
«Βλέπω πάλι τα ίδια και τα ίδια... Δεν έχετε διάθεση, δεν έχετε πάθος. Χάνετε εύκολα τη μπάλα και δεν είστε “επιθετικοί” στο παιχνίδι σας. Γιατί; Άλλα είπαμε και πάλι πριν το ματς κι άλλα κάνουμε...», τους έλεγε με ένταση στον τόνο της φωνής ο Φερέιρα.
«Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. Αν δεν πάρουμε τη νίκη σ' αυτόν τον αγώνα, θα τεθούμε εκτός. Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί. Τολμήστε, ρισκάρετε, βγάλτε μεγαλύτερο πάθος...» ήταν τα λόγια του.
Στην προπόνηση της Δευτέρας (14/5) στην Παιανία οι ποδοσφαιριστές μετά από την πληρωμή ήταν πιο… ήρεμοι. Όσοι παίκτες δεν ξεκίνησαν κόντρα στον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία.
Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Μαρίνος και Σεϊταρίδης ενώ οι Σπυρόπουλος και Ρούντολφ υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα