Να τελειώσουμε γρήγορα με τον Ερνέστο

15:17 1/1/2012 - Πηγή: 24wro
Το πλέον σημαντικό θέμα στον Θρύλο είναι δίχως αμφιβολία η ανανέωση του συμβολαίου του Ερνέστο Βαλβέρδε με την επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι να... τελειώσει θετικά το ζήτημα αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται.Δεν υπάρχει κανείς στην ομάδα μας που να μην θέλει να λήξει σύντομα το θέμα της παραμονής του Βαλβέρδε. Όπως τονίζεται σχετικά από ανθρώπους του Θρύλου το ζητούμενο είναι «να τελειώσουμε γρήγορα με τον Ερνέστο
και να μείνει στην ομάδα». Τονίζουν δε ότι «όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό τόσο το καλύτερο».

Ο Μαρινάκης αναμένεται να συζητήσει με τον Βαλβέρδε για το συγκεκριμένο θέμα σε μία συνάντηση που θα γίνει το αργότερο μέχρι τα τέλη Γενάρη ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα το θίξει και στο μεταγραφικό τετ α τετ που θα έχουν νωρίτερα οι δύο άνδρες. Φυσικά και αυτό που θέλει να τελειώσει όσο πιο άμεσα γίνεται...
«Θέλω να μείνεις Ερνέστο»

Ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου έχει πει ξεκάθαρα στον Ισπανό τεχνικό πως τον θέλει και του χρόνου στο λιμάνι. «Ερνέστο εγώ θέλω να μείνεις», του ανέφερε μεταξύ άλλων, υπογραμμίζοντάς του πόσο πολύ τον πιστεύει και τον στηρίζει.

Όμως ο Τσινγκούρι δεν έχει πάρει καμία απόφαση για το προπονητικό του μέλλον. Είναι πάντως εμφανές πως η... μπάλα είναι στα πόδια του Βαλβέρδε.

Εκείνος... κάνει παιχνίδι. Και αυτό διότι από αυτόν και μόνο εξαρτάται η παραμονή του ή όχι στο λιμάνι τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μπορεί ο ίδιος να είναι πολύ ευτυχισμένος στον Θρύλο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμείνει στην τεχνική του ηγεσία καθώς τα οικογενειακά προβλήματα που έχει δεν του επιτρέπουν να μείνει για πολλά χρόνια μακριά από την πατρίδα του.
Keywords
Τυχαία Θέματα