Να λάβουμε υπόψη μας τον Σόιμπλε

15:13 13/5/2012 - Πηγή: 24wro
Η Ελλάδα δείχνει αποφασισμένη να παίξει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι...
μια παρτίδα πόκερ για μεγάλους παίκτες, αν λάβουμε υπόψη μας την ψήφο της προηγούμενης Κυριακής, αλλά και τις πρώτες δημοσκοπήσεις, όση αξιοπιστία έχουν , για το ενδεχόμενο νέων εκλογών. Οι Έλληνες σε μεγάλη πλειοψηφία δείχνουν ότι αποφάσισαν σε πολύ σταθερή και σχεδόν μόνιμη βάση για τα Μνημόνια. Μέχρι εδώ, δεν πάει παραπέρα.

Φυσικά έχουν δίκιο. Τα Μνημόνια
δεν είναι μόνον μια καταστροφική συνταγή για την προοπτική εξόδου της Ελλάδας από την ύφεση και τα δημοσιονομικά ελλείμματα, είναι και μια αστεία συνταγή. Στην ουσία Κομισιόν, ΕΚΤ και ΔΝΤ, συμφώνησαν και παρουσιάζουν ένα μοντέλο , όπου μία χώρα της Ευρώπης και του ευρώ , αφού χάνει την εθνική της κυριαρχία και την οικονομική της ισορροπία, με τους πολίτες της να εξαθλιώνονται να χάνουν εισοδήματα, δικαιώματα και περιουσίες, οδηγεί τις εξελίξει στην απόλυτη απαξίωση. Η Ελλάδα μπορεί να γίνει Βουλγαρία ή και Ταϊλάνδη και Μπαγκλαντές. Και όλα αυτά όχι για να οδηγηθεί στην ανάκαμψη , ως Έθνος ή ως Λαός, αλλά για να βρει την θέση της ως γερμανική αποικία του Νότου, σύμφωνα με τον κεντρικό σχεδιασμό του Βερολίνου.
Τα Μνημόνια είναι στη βάση τους δανειακή σύμβαση. Χτίζουν μια ολοκληρωτική , αντιδημοκρατική , μη ρεαλιστική και αδιέξοδη σχέση μεταξύ πιστωτών και υπόλογου λαού στα χρέη. Δεν οργανώνουν τη χώρα στη λογική της εξυγίανσης , των σοβαρών και συγκροτημένων στόχων, στη δημιουργία δεδομένων ευημερίας και επάρκειας. Κάνουν το εντελώς αντίθετο. Την καταστρέφουν ολοσχερώς. Ως εθνική αυτοδιοικούμενη οντότητα , αλλά και ως κρατική δομή. Την γκρεμίζουν σε ερείπια , διαρρηγνύοντας η τουλάχιστον προσπαθούν να διαρρήξουν πλήρως την κοινωνική της συνοχή , ούτως ώστε να την θέσουν σε μόνιμη ομηρία και ενσωμάτωση , με όρους κατάκτησης στην κεντρική υπερδομή , που τη λένε Νέα Ευρώπη, που διοικούν αυτοί για το δικό τους συμφέρον η το συμφέρον ομάδας τραπεζών και εταιρειών, με έδρα ή πρόσβαση το Βερολίνο.
Οι Έλληνες από τους πιο απρόβλεπτους και επαναστατικούς υπό προϋποθέσεις λαούς γίνονται το πείραμα των ανιστόρητων νέο –ναζιστών του ευρωπαϊκού φεντεραλισμού και της παγκόσμιας νέας τάξης, που θέλει να καταργήσει τα έθνη, τις συγκροτημένες κοινωνίες των ελευθέρων ανθρώπων και την ίδια την έννοια της αγοράς, όπως λειτουργεί αυτή στη βάση της κατανάλωσης, άρα της ευημερίας και του φιλελευθερισμού ή του δημιουργικού κρατισμού σε συνθήκες Δημοκρατίας.
Στους Έλληνες εφαρμόσθηκαν όλα τα μοντέλα σύγχρονης προπαγάνδας, χειραγώγησης, μαζικής τρομοκρατίας μέσω εκβιαστικών διλημμάτων. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πόσο κόστισε το συγκεκριμένο πρότζεκτ , αλλά γνωρίζουμε ποιοι το χρηματοδοτούν . Η τρόικα και η Siemens.
Οι Έλληνες ύστερα από 2,5 χρόνια αποφάσισαν με την πρώτη θεσμική και επίσημη ευκαιρία που τους δόθηκε , να κλείσουν το δρόμο στα Μνημόνια. Το Βερολίνο και η ευρωπαϊκή υπερδομή της αντεθνικής γραφειοκρατίας των Βρυξελλών , αντιδρά με πολύ σκληρό τρόπο σε επίπεδο δηλώσεων περισσότερων , παρά χειρισμών. Ουσιαστι
Keywords
Τυχαία Θέματα