Ν. ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ: Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου ήταν ο γάμος μου!

16:54 24/1/2013 - Πηγή: 24wro
​Ο Νίκος Αναδιώτης είναι στα φώτα της δημοσιότητας, αφού έχει ανάψει φωτιές στο γυναικείο πληθυσμό...
με τη συμμετοχή του στο Dancing with the Stars. Ο ίδιος πάντως παραμένει χαμηλών τόνων και δηλώνει ότι θα μπορούσε να κάνει οποιαδήποτε δουλειά αν έσβηναν κάποια στιγμή τα φώτα της δημοσιότητας.

«Δεν αντιμετωπίζω τον εαυτό μου εντός δημοσιότητας. Προσπαθώ να μην είμαι τόσο
ματαιόδοξος άνθρωπος. Αν έχω την υγεία μου, θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα. Η δουλειά δεν είναι ντροπή», λέει.

Όπως τονίζει η πιο ευτυχισμένη μέρα του μέχρι στιγμής ήταν η μέρα που παντρεύτηκε τη Βασιλική του, για την οποία κατάλαβε ότι είναι η γυναίκα της ζωής του όταν τη γνώρισε λίγο καλύτερα.

«Την απόφαση να παντρευτώ τη σύζυγό μου την πήρα όταν τη γνώρισα καλύτερα. Όμως τα στοιχεία που μου έδειχνε από την αρχή με έκαναν να καταλάβω πως αν αυτός ο άνθρωπος με αγαπήσει θα ήθελα να γίνει γυναίκα μου», είπε.

Τη ζήλεια πάντως δε την αντέχει και ευτυχώς δεν την βιώνει.

«Δεν μου αρέσει να κάνω σκηνές ζηλοτυπίας γιατί δε θέλω και να μου κάνουν. Εφόσον δεν μου αρέσει η ζήλια, φροντίζω να μην προκαλώ τη ζήλεια του άλλου», είπε.

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε επίσης και για τη διακοπή των γυρισμάτων των «Βασιλιάδων» και τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν ακόμα.

«Θα σταθώ στη χαρά που μου έδωσε η σειρά και δε θα μείνω στη λύπη που μου προκάλεσε το γεγονός ότι κόπηκε. Μακάρι να συνεχιζόταν, αλλά αν έχουμε την υγεία μας θα έρθει κάτι άλλο. Δεν έχουμε πάρει ακόμα τα χρήματά μας, αλλά όλοι οι ηθοποιοί έχουμε κρατήσει μια κοινή στάση απέναντι στην παραγωγή και όσους ευθύνονται για τις αμοιβές μας», είπε.

Τέλος για τη συμμετοχή του στο Dancing ξεκαθάρισε ότι δεν έχει στόχο τον τελικό και ότι για εκείνον φαβορί είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο παρτενέρ της.

star.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα