Μ.ΤΟΥΜΑΣΑΤΟΥ: Ποιες τρεις πασίγνωστες Ελληνίδες παραδέχεται πως αγαπάει πολύ;

14:30 21/6/2013 - Πηγή: 24wro
Η γοητευτική Μαριάννα Τουμασάτου αποκάλυψε ποιες πασίγνωστες Ελληνίδες αγαπάει πολύ...
Θα σου πω τρεις γυναίκες: Έλενα Ακρίτα, Άννα Παναγιωτοπούλου, Υρώ Λούπη. Φίλες σου, καταρχάς και συνεργάτιδές σου. Τί κρατάς από τη καθεμιά;

Την αγάπη από τη καθεμιά, που μου έδωσαν και έδωσα. Είναι τρεις πολύ διαφορετικές γυναίκες, αλλά τρεις συγκλονιστικές γυναίκες, με απίστευτη προσωπικότητα, εκπληκτικό χιούμορ, με την Έλενα να είναι νούμερο ένα!

Με την Έλενα Aκρίτα βρήκα υποκριτικούς δρόμους
που δεν μπορούσα να διανοηθώ, σε όλη τη πορεία χρόνων που συνεργαστήκαμε και είχα τη χαρά, τη τιμή, να παίξω όλους αυτούς τους ρόλους που αγάπησε το κοινό.

Με την Υρώ είμαστε φίλες από το 1988. Είμαστε σαν δυο άνθρωποι με μία σκιά. Γι αυτό και αποκαλεί η μία την άλλη, “σκιούλα μου”. Είναι πλάσμα που ξέρει να γελάει με τα δύσκολα. Κι αυτό είναι νούμερο ένα. Το τί έχουμε γελάσει με τα χάλια μας, δεν πάει ανθρώπου νους…Στα δύσκολα έχουμε γελάσει πιο πολύ από τα εύκολά μας. Η Υρώ είναι πάντα εκεί άμα την χρειαστώ και αντίστροφα.

Σε ότι αφορά την Άννα Παναγιωτοπούλου, είναι ένα προστατευτικό πλάσμα. Στη πρώτη δουλειά που συνεργαστήκαμε, εγώ εκεί είδα πόσο προστατευτικός μπορεί να γίνει ένας θιασάρχης, για την ομάδα του. Και αυτό είναι κομμάτι της ύπαρξής της, το να φροντίζει ανθρώπους που αγαπάει. Έχει μια ανομολόγητη τρέλα. Και ένα πλάσμα που ξέρει να ακούει…..Όχι να ακούει και να βάζει κάτι δικό του…Να σε ακούει! Είναι τρεις γυναίκες που αγαπώ πολύ!

entertv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα