Μίλησε για όλα ο Καρατζαφέρης

11:10 31/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης μίλησε ότι υπάρχει στη χώρα μας μία ιδιότυπη...καλπάζουσα επελάζουσα δικτατορία των δανειστών και ότι για την κατάσταση στην Ελλάδα φταίνε όλες οι κυβερνήσεις από την μεταπολίτευση και μετά.

Οι σημερινοί πολιτικοί-υπουργοί είναι άβγαλτα παιδιά από κολέγια που δεν ξέρουν τη ζωή. Γίνανε βουλευτές
από 26 ετών και δεν έχουν δοκιμαστεί στη ζωή.
Υποστήριξε ότι έρχεται ο πιο δύσκολος Ιούνιος από την μεταπολίτευση και μετά. Ελπίζει βέβαια να πρυτανεύσει η λογική και η δουλειά.
Είπε ότι ο ίδιος θέλει να σωθεί η Ελλάδα. "Ας με βάλουν εμένα στην αποθήκη. Και από εκεί θα μπορέσω να κάνω εγώ την δουλειά μου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπορούν να συμφωνήσουν οι δύο μεγάλοι για να μην φτάσουμε στο σημείο να ξεπουλήσουμε την εθνική περιουσία".
Δεν απάντησε ξεκάθαρα για τον ποιον εννοούσε για τις δηλώσεις του μόλις έβγαινε από το Προεδρικό Μέγαρο και είπε ότι ο κόσμος καταλαβαίνει.
Σχολίασε ότι χάθηκε το παιχνίδι απ τότε που ο Ανδέας Παπανδρέου σήκωσε τον αγρότη από το σωράφι του, τον πήγε στον καφενείο και τη δουλειά την έκανε ο Αλβανός. Έτσι έφτασε η Ελλάδα να μην παράγει τίποτα.
Μάλιστα αποκάλυψε πως μετά τη σύσκεψη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ξημερώματα Σάββατου,  έκανε ένα τηλεφώνημα στην Αμερική που του αποκάλυψε μια έμπιστη πηγή ότι η 5η δόση είναι εξασφαλισμένη. Ο πανικός που δημιουργήθηκε και από τις δηλώσεις "Δραχ-μανάκη" ήταν αψυχολόγητος.

Γενικά στόχος του για ακόμα μια φορά ήταν ο Αντώνης Σαμαράς που τον έμμεσα τον πίεσε για συναίνεση.
Keywords
Τυχαία Θέματα