Μια θέση στο Επικρατείας για τον... πρώην τσάρο, Γ. Παπακωσταντίνου

09:12 4/1/2012 - Πηγή: 24wro
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν υπουργός Περιβάλλοντος...
Γιώργος Παπακωσταντίνου, έχει μεγάλες βλέψεις αυτή την περίοδο. Δεν ήταν μάλλον αρκετό ότι δεν βρέθηκε εκτός κυβερνητικού σχήματος στην μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου, όπως πολλοί συναδελφοί του, αλλά προσβλέπει και στο να.. κάτσει στην καρέκλα του Επικρατείας!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότιελάχιστη σημασία έχει για το ΠΑΣΟΚ το ποιός θα είναι
τελικά ο νέος αρχηγός του κόμματος. Συνεπώς, τί σημασία μπορεί να έχει αν ο πρώην «τσάρος» αναλάβει το Επικρατείας. Εξάλλου, ο κ. Παπακωσταντίνου σήκωσε το βάρος της οικονομικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ- όπως βέβαια το σήκωσε- τους τελευταίους μήνες και εξαγνισμένος για τις αμαρτίες του ανυπομονεί να βρεθεί στο Επικρατείας (δια της μεθοδού του αποκλεισμού φυσικά).

Στην Κοζάνη ο Παπακωνσταντίνου εν ολίγοις δεν μπορεί να επιστρέψει, όπως αναφέρουν και ΤΑ ΝΕΑ. Στην Α’ δεν υπάρχουν περιθώρια να πολιτευθεί. Απομένει η Β’ και το Επικρατείας, εκεί όπου δεν έχει ξανα συμπεριληφθεί στη λίστα των υποψηφίων.

Υπενθυμίζεται ότι το 2007 ο κ. Παπακωσταντίνου εξελέγη βουλευτής Κοζάνης, απ’ όπου τον πήρε τον Ιούνιο του 2009 ο Γιώργος Παπανδρέου για να τον θέσει επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου. Από την Ευρωβουλή ο Γιώργος Παπανδρέου παραιτήθηκε έπειτα από δύο μήνες για να αναλάβει ο Παπακωσταντίνου εξωκοινοβουλευτικός υπουργός Οικονομικών. Να δούμε πού- και αν- θα τον πάει στα ψηφοδέλτια του 2012.

Ο πρώην πρωθυπουργός πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από ΤΑ ΝΕΑ, δεν έχει συζητήσει ούτε με τον ίδιο τον Παπακωσταντίνου ούτε με κάποιον συμβουλό του το εν λόγω ζήτημα...
Keywords
Τυχαία Θέματα