Μεξικό: Σε εξαιρετική κατάσταση η Πούμας

16:40 30/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κλαουσούρα στο Μεξικό...
βρίσκεται σε εξέλιξη και σήμερα θα διεξαχθούν έξι από τα εννέα συνολικά παιχνίδια.


ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Τζαγκουάρες: Πληρώνει τα αμυντικά της κενά, προερχόμενη από πέντε σερί ήττες σε όλες τις  διοργανώσεις. Τελευταία αυτή από την Άτλας με σκορ 2-0. Ουσιαστικά έχει στόχους μόνο στο Λιμπερταδόρες, που αγωνίζεται ξανά την προσεχή εβδομάδα. Δεν υπάρχουν αναφορές για απώλειες.

Κερετάρο: Νέα μέτρια εμφάνιση
και ισοπαλία με την Πατσούκα (1-1). Στα τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, ωστόσο έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Παραμένουν εκτός πλάνων οι αμυντικοί Ρίκο (10/0) και Οκάμπο (9/0).


ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ
Γουαδαλαχάρα: Νέα προβληματική εμφάνιση και ισοπαλία με την Κρουζ Αζούλ (1-1), παρότι με αριθμητικό πλεονέκτημα. Της αρκεί και η ισοπαλία για να μπει στα πλέι οφ. Από το σημερινό αγώνα θα λείψει ο αμυντικός Μαγκανιόν (12/), ενώ αμφίβολος είναι ο αμυντικός Ρεϊνόσο (15/1).

Μοντερέι: Προέρχεται από την κατάκτησης του Κονκατσάμπιονς και θα αγωνιστεί με την καλύτερη ψυχολογία. Θέλει μόνο νίκη ώστε να εξασφαλίσει σίγουρα τα πλέι οφ. Αμφίβολοι για το σημερινό ματς κρίνονται ο μέσος Πέρες (12/1) και ο επιθετικός Ντε Νίγκρις (13/4).


ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΝΕΚΑΞΑ

Πατσούκα: Δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις και έχασε την ευκαιρία να φτάσει στη νίκη , η οποία δε θα είχε πάντως ουσιαστικό αντίκρισμα.  Έχουν αρχίσει ήδη οι κινήσεις για τη νέα σεζόν. Στο αποψινό ματς θα παραμείνει εκτός ο πορτιέρο Καλέρο (10/0)

Νεκάξα: Γνώρισε την ήττα από την Πούμας και αύξησε στα οκτώ ματς το αρνητικό σερί. Έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά και της λείπει το κίνητρο, κάτι που φαίνεται και στα παιχνίδια της. Εκτός αποστολής ο μέσος Μπαρπόσα (14/0).


ΤΙΓΚΡΕΣ – ΑΤΛΑΣ

Τίγκρες: Ακόμα μια επιβλητική νίκη επί της Μονάρκας (3-0). Έχει εξασφαλίσει τα πλέι οφ, με νίκη ωστόσο διεκδικεί την πρώτη θέση. Πολύ πιθανό είναι σήμερα να ξεκουραστούν κάποιοι βασικοί παίκτες. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν αναφορές για απουσίες.

Άτλας: Ήταν ουσιαστική και έφτασε στη νίκη επί της Τζαγκουάρες με σκορ 2-0. Το αποτέλεσμα γέμισε άπαντες με αυτοπεποίθηση και με «τρίποντο» σήμερα μπαίνει στα πλέι οφ. Μακροχρόνιες είναι οι όποιες απουσίες, οι οποίες δεν επηρεάζουν καθόλου τα πλάνα της ομάδας.


ΣΑΝ ΛΟΥΪΣ – ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Σαν Λουίς: Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από εννέα αγωνιστικές, καθώς κέρδισε τη Σάντος Λαγκούνα με σκορ 3-1. Έχει ελπίδες για τα πλέι οφ, χρειάζεται όμως νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Εκτός οι αμυντικοί  Σάντσες (5/0), Αλκάνταρ (6/0), Ερνάντες (12/1), ο επιθετικός Άρσε (11/1) και ο μέσος Τόρες (9/0).

Κρουζ Αζούλ: Έδειξε χαρακτήρα, πήρε την ισοπαλία με την Γουαδαλαχάρα και πλέον της αρκεί ο βαθμός ώστε να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Εκτός ο αμυντικός Σερβάντες (14/1). Ερωτηματικά παραμ
Keywords
Τυχαία Θέματα